Салат «Новорічна свинка»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо Ви ще роздумуєте на тему святкового меню до Нового року, то рекомендую придивитися до даного рецептом. Салат у вигляді символу року Свині порадує своїм оформленням і дітей, і дорослих!
Якщо заздалегідь відварити яйця і курку, то приготувати салат "новорічна свинка" можна буквально за 20 хвилин. Смачний і гарний, він відмінно підійде для святкових страв в рік Свині і допоможе урізноманітнити ваш стіл. Неодмінно візьміть цей рецепт собі на замітку!
- Куряче філе - 300 грам
- Кукурудза консервована - 340 грам(1 банку)
- Ківі - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Яйце - 4 штуки (варене)
- Морква - 1 штука (варена)
- Майонез - 6-7 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте заздалегідь всі інгредієнти. Курку заздалегідь відварити в підсоленій воді. Відваріть до готовності морква, яйця зваріть круто.
М'ясо відокремте від кісток (якщо не використовуєте вже готове філе) і дрібно наріжте або розберіть на волокна. На великій тертці натріть моркву і яйця. Сир натріть на дрібній тертці. З кукурудзи злийте всю рідину.
Салат викладаємо на тарілку гіркою шарами, кожен шар Промазуємо майонезом і подсаливаем за смаком. Першим шаром кладемо терті яйця.
Змащуємо яйця майонезом і кладемо куряче філе.
Потім кладемо шар моркви.
Потім натертий сир. Сиром також посипаємо і боки з усіх боків, змащуємо салат майонезом.
По всій поверхні розподіляємо кукурудзу.
З маслин або відповідних за розміром ягід робимо очі, зі шматочків ковбаси вушка, п'ятачок і хвостик. Ківі нарізаємо кружечками, кружечки ріжемо навпіл і прикрашаємо салат по низу. Салат "новорічна свинка" готовий. Смачного!