Новорічний салат «свинка»
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат на новорічному столі з успіхом замінить "олів'є" . Він легший і ніжний, але не менш смачний! Цікаво також оформлення салату: у вигляді Свинки.
За бажанням можете додати в салат цибулю та солоним огірком. Заправити можна тільки майонезом або, якщо ви любите більш легкий варіант, - йогуртом.
- Шинка - 100 грам
- Картопля варена - 2 штуки
- Морква варена - 1 штука
- Яйце куряче варене - 2 штуки
- Огірки - 1 штука
- Горошок консервований - 4 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сир тертий - 100 грам
- Ковбаса - 6 скибочок (для прикраси)
- Перець духмяний горошок - 4 штуки
1. Моркву і картоплю наріжте дрібними кубиками. Я використовую фіолетовий картопля.
2. Шинку наріжте кубиком.
3. Огірок також наріжте кубиком.
4. Дрібно порубати яйця.
5. До нарізаним інгредієнтам додайте горошок.
6. Заправте сумішшю сметани і майонезу. Перемішайте. Якщо треба, приправити сіллю.
7. Викладіть на блюдо, посипте тертим сиром.
8. З скибочок ковбаси зробіть п'ятачок і вушка. З перцю горошком ніздрі і очі. Смачного! Щасливого Нового року!