Салат с гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний і ошатний салат з гранатом стане родзинкою вашого святкового столу. Яскраве оформлення, неперевершений смак, ідеальне поєднання інгредієнтів, і ніяких складнощів в приготуванні.
Простий в приготуванні, неймовірно смачний і яскравий салат з гранатом не залишить байдужими ваших гостей. Яскраво-червоні зерна роблять салат не тільки ошатним, але і надають страві пікантну кислинку. Процес приготування салату не завдасть вам клопоту, але результат порадує. А як приготувати смачний салат з гранатом, я написав нижче.
- Гранат - 1 штука
- Яловичина - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Горіхи - 30 грам (будь-які)
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок( або крем)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
М'ясо яловичини варимо до готовності. Остуджують і нарізаємо невеликими шматочками
Варимо яйця круто і охолоджуємо в холодній воді. Потім чистимо від шкаралупи і нарізаємо невеликими кубиками.
Подрібнюємо горіхи в блендері або рубаємо дрібно ножем. Горіхи в салат підійдуть будь-які. Навіть краще, якщо у вас буде суміш горіхів.
Салат у нас буде шарами. Першим шаром викладаємо половину м'яса. Потім півпорції яєць.
Посипаємо яйця горіховою крихтою і щедро змащуємо майонезом або сметаною. І знову повторюємо шари: м'ясо, яйця, горіхи, майонез.
З граната акуратно вибираємо зерна і покриваємо ними салат. Також зерна можна покласти між шарами. Поставте салат на 40-50 хвилин в холодне місце.