Салат по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт, як приготувати салат по-корейськи, порадує любителів гостренького. Смачний, пікантний овочевий салат можна подати окремо в якості легкої закуски або до м'ясної страви.
Капусту можна вибрати білокачанну, салат вийде більш хрустким. Або китайську - так салат стане ніжніше. Салат по-корейськи можна приготувати заздалегідь, він зберігається в холодильнику до 2-3 днів. При цьому стає тільки смачніше і "ядренее" .
- Капуста - 500 грам (білокачанна або пекінська)
- Морква - 1 штука
- Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Гвоздика - 3 штуки
- Сіль - 2-3 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Перчик чилі - 0, 5-1 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Вода - 1, 5 склянки
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте, очистіть.
Капусту наріжте на шматочки шириною 1 см і довжиною 3 см, моркву натріть на тертці корейської. Часник і зелену цибулю подрібніть.
У сотейнику або сковороді з'єднайте масло, соєвий соус, цукор, сіль, спеції. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню, гвоздику видаліть.
У глибокій мисці з'єднайте всі інгредієнти, перемішайте. Поставте в холод на 12 годин.
При подачі посипте кунжутом. Смачного!