Рецепт Салат по-корейськи фото

Салат по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Морква, Імбир
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Простий рецепт, як приготувати салат по-корейськи, порадує любителів гостренького. Смачний, пікантний овочевий салат можна подати окремо в якості легкої закуски або до м'ясної страви.

Капусту можна вибрати білокачанну, салат вийде більш хрустким. Або китайську - так салат стане ніжніше. Салат по-корейськи можна приготувати заздалегідь, він зберігається в холодильнику до 2-3 днів. При цьому стає тільки смачніше і "ядренее" .


  • Капуста - 500 грам (білокачанна або пекінська)
  • Морква - 1 штука
  • Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Сіль - 2-3 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Перчик чилі - 0, 5-1 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Вода - 1, 5 склянки
салат по-корейськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте, очистіть.
салат по-корейськи - фото крок 2
Капусту наріжте на шматочки шириною 1 см і довжиною 3 см, моркву натріть на тертці корейської. Часник і зелену цибулю подрібніть.
салат по-корейськи - фото крок 3
У сотейнику або сковороді з'єднайте масло, соєвий соус, цукор, сіль, спеції. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню, гвоздику видаліть.
салат по-корейськи - фото крок 4
У глибокій мисці з'єднайте всі інгредієнти, перемішайте. Поставте в холод на 12 годин.
салат по-корейськи - фото крок 5
При подачі посипте кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти