Рецепт Салат Олів'є шарами фото

Салат Олів'є шарами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Яйця , Телятина , Морква
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Салатом Олів'є сьогодні мало кого здивуєш, як ти не комбінуй інгредієнти. Як на мене, єдине, ніж можна виділиться - це гарна подача страви на стіл.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування салату "олів'є" шарами. Головна фішка цієї страви - його гарна подача на стіл. Ось тут ніяк не обійтися без спеціальної форми для сервіровки салатів. Всі інгредієнти для"Олів'є" утрамбовуються в цю форму, потім форма забирається, а на тарілці залишається гарний листковий салат. Зверху він поливається майонезом і прикрашається ікрою. Хай щастить!

  • Картопля - 300 грам
  • Яйця - 5 штук (круто)
  • Огірки - 300 грам
  • Морква - 150 грам
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Язик телячий - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Ікра червона - За смаком
салат Олів'є шарами - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти для салату. Картоплю і моркву відваріть в мундирах до готовності. Також потрібно відварити телячий язик.
салат Олів'є шарами - фото крок 2
Тепер нарізаємо дрібними кубиками: відварну картоплю і моркву, варені яйця, огірки і телячий язик.
салат Олів'є шарами - фото крок 3
Викладаємо інгредієнти шарами (порядок довільний) в спеціальну форму для сервірування салатів. Не забуваємо солити.
салат Олів'є шарами - фото крок 4
Добре утрамбовуємо інгредієнти в формі, потім акуратно піднімаємо формочку і салат залишається на тарілці. Зверху поливаємо майонезом, викладаємо трохи червоної ікри. Смачного!

Схожі рецепти