Салат Олів'є шарами
(покроковий рецепт з фото)
Салатом Олів'є сьогодні мало кого здивуєш, як ти не комбінуй інгредієнти. Як на мене, єдине, ніж можна виділиться - це гарна подача страви на стіл.
До вашої уваги - простий рецепт приготування салату "олів'є" шарами. Головна фішка цієї страви - його гарна подача на стіл. Ось тут ніяк не обійтися без спеціальної форми для сервіровки салатів. Всі інгредієнти для "олів'є" утрамбовуються в цю форму, потім форма забирається, а на тарілці залишається гарний листковий салат. Зверху він поливається майонезом і прикрашається ікрою. Хай щастить!
- Картопля - 300 грам
- Яйця - 5 штук (круто)
- Огірки - 300 грам
- Морква - 150 грам
- Горошок консервований - 300 грам
- Майонез - 150 грам
- Язик телячий - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Ікра червона - За смаком

Підготуйте необхідні інгредієнти для салату. Картоплю і моркву відваріть в мундирах до готовності. Також потрібно відварити телячий язик.

Тепер нарізаємо дрібними кубиками: відварну картоплю і моркву, варені яйця, огірки і телячий язик.

Викладаємо інгредієнти шарами (порядок довільний) в спеціальну форму для сервірування салатів. Не забуваємо солити.

Добре утрамбовуємо інгредієнти в формі, потім акуратно піднімаємо формочку і салат залишається на тарілці. Зверху поливаємо майонезом, викладаємо трохи червоної ікри. Смачного!