Салат з куркою шарами
(покроковий рецепт з фото)
Листкові салати завжди виглядали нарядно і по-особливому святково. М'ясо курки відмінно поєднується з солодкою консервованою кукурудзою. Томати доповнюють і надають страві соковитість.
Дивіться, як приготувати салат з куркою шарами, щоб урізноманітнити оригінальними стравами свій раціон. Якщо ви покладете його в прозорий стакан або креманку, він буде дуже вигідно виглядати. Такий салатик можна подавати на святковий стіл порційно для кожного гостя.
- Куряча грудка - 800 грам
- Кукурудза консервування - 340 грам
- Черрі - 250 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Оцет бальзамічний - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Якщо у вас не так багато часу на приготування салату, то використовуйте готову копчену грудку. Тоді вам не доведеться її варити. Очистіть її від шкірки і нарубати невеликими кубиками.
Помідори черрі вимийте і висушіть. Розріжте кожен томат на дві частини і ложечкою видаліть з половинок насіння. Потім м'якоть нарізати кубиками.
Відкрийте банку з кукурудзою. Злийте зайву рідину або просто відкиньте зерна кукурудзи на друшляк.
Візьміть креманки і викладіть в них все інгредієнти шарами. Першою кукурудзу, потім куряче м'ясо і в кінці помідори. Змішайте соєвий соус і бальзамічний оцет і полийте соусом салат. Натріть на тертці сир і викладіть поверх всіх інгредієнтів. Прикрасьте зеленню і подавайте.