Рецепт Салат «Obozhayka» фото

Салат «Obozhayka»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Зелень, Морква, Сухарики
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл
Салати

Цей салат "обожайка" в домашніх умовах часто називаю "чоловічим", мені здається, саме чоловік міг придумати таке найпростіше, але дуже смачне поєднання морквини, зелені і сухарів! рекомендую, смачно!

Це, мабуть, один з найбільш економних, але найсмачніших салатів на святковий стіл, який я пробувала. Особливо, якщо готувати його влітку, в сезон овочів і зелені, - дуже смачно виходить, і дешево! Так що спробуйте обов'язково- навіть самі "гурманістие" гості не залишаться байдужими!

  • Морква - 300 грам
  • Зелень - 200 грам (за смаком)
  • Сухарики - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - За смаком
салат
1. Морквину моєму, чистимо і тремо на дрібній тертці. Часник пропустимо через прес і змішати з морквою.
салат
2. Далі - шар зелений. Прикриваємо все це справа сухариками і змащуємо зверху майонезом.
салат
3. А при подачі просто перемішаємо і насолоджуємося простим, але дуже смачним блюдом!

Схожі рецепти