Салат «Obozhayka»
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат "обожайка" в домашніх умовах часто називаю "чоловічим", мені здається, саме чоловік міг придумати таке найпростіше, але дуже смачне поєднання морквини, зелені і сухарів! рекомендую, смачно!
Це, мабуть, один з найбільш економних, але найсмачніших салатів на святковий стіл, який я пробувала. Особливо, якщо готувати його влітку, в сезон овочів і зелені, - дуже смачно виходить, і дешево! Так що спробуйте обов'язково- навіть самі "гурманістие" гості не залишаться байдужими!
- Морква - 300 грам
- Зелень - 200 грам (за смаком)
- Сухарики - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - За смаком
1. Морквину моєму, чистимо і тремо на дрібній тертці. Часник пропустимо через прес і змішати з морквою.
2. Далі - шар зелений. Прикриваємо все це справа сухариками і змащуємо зверху майонезом.
3. А при подачі просто перемішаємо і насолоджуємося простим, але дуже смачним блюдом!