Рецепт Салат «Nisuaz» класичний фото

Салат «Nisuaz» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Бобові, Зелень, Яйця, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Цей салат спочатку був стравою рибалок, але зараз його готують і в ресторанах. Салат відноситься до тих страв, які можуть замінити повноцінний обід, адже він легкий і в той же час живильний.

Цей французький салат відомий у всьому світі, варіантів його приготування дуже багато. Салат можна приготувати з різними овочами на ваш смак. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати салат "нісуаз" класичний. Нічого складного, зате виходить дуже смачно.

  • Спаржева квасоля - 200 грам
  • Яйця варені - 3 штуки
  • Тунець - 150-200 грам (консервований)
  • Анчоуси - 100 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Помідори - 2-4 штук
  • Оливки - 10-12 штук
  • Листя салату - 1 пучок
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
латук
А тепер приготуємо заправку для салату. Змішаємо оливкова олія, гірчицю, винний оцет або лимонний сік, сіль і перець.
латук
Очистимо відварені яйця, розберемо салат на листя, ретельно промиємо їх і обсушити.
латук
Викладаємо спаржеву квасолю і скибочки картоплі.
латук
Тепер викладемо оливки і анчоуси.
латук
І можна насолоджуватися.

Схожі рецепти