Салат «Nisuaz» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат спочатку був стравою рибалок, але зараз його готують і в ресторанах. Салат відноситься до тих страв, які можуть замінити повноцінний обід, адже він легкий і в той же час живильний.
Цей французький салат відомий у всьому світі, варіантів його приготування дуже багато. Салат можна приготувати з різними овочами на ваш смак. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати салат "нісуаз" класичний. Нічого складного, зате виходить дуже смачно.
- Спаржева квасоля - 200 грам
- Яйця варені - 3 штуки
- Тунець - 150-200 грам (консервований)
- Анчоуси - 100 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Помідори - 2-4 штук
- Оливки - 10-12 штук
- Листя салату - 1 пучок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
А тепер приготуємо заправку для салату. Змішаємо оливкова олія, гірчицю, винний оцет або лимонний сік, сіль і перець.
Очистимо відварені яйця, розберемо салат на листя, ретельно промиємо їх і обсушити.
Викладаємо спаржеву квасолю і скибочки картоплі.
Тепер викладемо оливки і анчоуси.
І можна насолоджуватися.