Рецепт Салат «Nisuaz» класичний фото

Салат «Nisuaz» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Зелень , Яйця , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Цей салат спочатку був стравою рибалок, але зараз його готують і в ресторанах. Салат відноситься до тих страв, які можуть замінити повноцінний обід, адже він легкий і в той же час живильний.

Опис приготування:

Цей французький салат відомий у всьому світі, варіантів його приготування дуже багато. Салат можна приготувати з різними овочами на ваш смак. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати салат"Нісуаз" класичний. Нічого складного, зате виходить дуже смачно.

  • Спаржева квасоля - 200 грам
  • Яйця варені - 3 штуки
  • Тунець - 150-200 грам (консервований)
  • Анчоуси - 100 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Помідори - 2-4 штук
  • Оливки - 10-12 штук
  • Листя салату - 1 пучок
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
латук & Quot; Nisuaz
В першу чергу відваримо спаржеву квасолю і картоплю. Квасоля варимо приблизно 5 хвилин, потім охолоджуємо її. Картопля варимо в шкірці, охолоджений і чистий.
латук & Quot; Nisuaz
А тепер приготуємо заправку для салату. Змішаємо оливкова олія, гірчицю, винний оцет або лимонний сік, сіль і перець.
латук & Quot; Nisuaz
Підготуємо і інші інгредієнти. Очистимо болгарський перець, наріжемо його невеликими кубиками, дістанемо з заливки тунець і анчоуси. Кілька штучок анчоусів можна подрібнити і додати в заправку, в цьому випадку не переборщіть з сіллю.
латук & Quot; Nisuaz
Очистимо відварені яйця, розберемо салат на листя, ретельно промиємо їх і обсушити.
латук & Quot; Nisuaz
І приступаємо до складання. Зелене листя салату, якщо вони великі, можна порвати руками.
латук & Quot; Nisuaz
Викладаємо спаржеву квасолю і скибочки картоплі.
латук & Quot; Nisuaz
Додаємо скибочки перцю і яйця.
латук & Quot; Nisuaz
Тепер викладемо оливки і анчоуси.
латук & Quot; Nisuaz
Додаємо скибочки тунця і скибочки помідорів. Поливаємо салат заправкою.
латук & Quot; Nisuaz
І можна насолоджуватися.

Схожі рецепти