Рецепт Салат «Nisuaz» з тунцем класичний фото

Салат «Nisuaz» з тунцем класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Тунець
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Якщо вам подобається тунець, то раджу обов'язково дізнатися, як приготувати салат нісуаз з тунцем класичний. Це суміш соковитих овочів з шматочками стейка тунця. Прекрасне поєднання для салату!

У класичному рецепті салату використовується свіжа риба. Однак в разі потреби можна використовувати консервоване м'ясо тунця.

Також можна варіювати склад овочів в даному салаті, проте помідори, картопля і відварене яйце є обов'язковими його інгредієнтами.

Для заправки до гірчиці і маслу до смаку можна додавати лимонний сік, мед і бальзамічний оцет.

  • Філе тунця - 60 грам
  • Салатний мікс - 40 грам
  • Помідор - 1 штука (великий)
  • Картопля - 1 штука
  • Яйце перепелине - 4 штуки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Квасоля стручкова - 30 грам
  • Сіль, перець - За смаком
латук
Розігрійте сковороду, налийте на неї кілька крапель олії. Покладіть на сковороду тунець, обсмажте його з кожної сторони. Обсмажувати на одній стороні потрібно близько однієї хвилини. Потім розріжте тунця на кілька невеликих шматків.
латук
Подавайте салат в порційних піалах. На подушку з овочів викладіть шматочки тунця. Поперчіть і посоліть салат на смак. Подавайте його до столу як аперитив або закуску.

Схожі рецепти