Салат «Nisuaz» з тунцем класичний
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Якщо вам подобається тунець, то раджу обов'язково дізнатися, як приготувати салат нісуаз з тунцем класичний. Це суміш соковитих овочів з шматочками стейка тунця. Прекрасне поєднання для салату!
Опис приготування:
У класичному рецепті салату використовується свіжа риба. Однак в разі потреби можна використовувати консервоване м'ясо тунця.
Також можна варіювати склад овочів в даному салаті, проте помідори, картопля і відварене яйце є обов'язковими його інгредієнтами.
Для заправки до гірчиці і маслу до смаку можна додавати лимонний сік, мед і бальзамічний оцет.
- Філе тунця - 60 грам
- Салатний мікс - 40 грам
- Помідор - 1 штука (великий)
- Картопля - 1 штука
- Яйце перепелине - 4 штуки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Квасоля стручкова - 30 грам
- Сіль, перець - За смаком
Поставте відварюватися яйця круто. Тим часом підготуйте овочі. Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажте картоплю на маслі до готовності.
Розігрійте сковороду, налийте на неї кілька крапель олії. Покладіть на сковороду тунець, обсмажте його з кожної сторони. Обсмажувати на одній стороні потрібно близько однієї хвилини. Потім розріжте тунця на кілька невеликих шматків.
Стручкову квасолю відваріть в киплячій воді 5 хвилин. Помідор вимийте і наріжте дрібно. Відварені яйця очистіть і наріжте половинками. Також вимийте і порвіть салатні листя. Викладіть овочі і яйце в тарілку. Залийте їх заправкою з столової ложки оливкової олії і чайної ложки солодкої гірчиці.
Подавайте салат в порційних піалах. На подушку з овочів викладіть шматочки тунця. Поперчіть і посоліть салат на смак. Подавайте його до столу як аперитив або закуску.