Рецепт Салат «Nisuaz» з тунцем фото

Салат «Nisuaz» з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Тунець
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Тунець не втрачає своїх корисних властивостей при консервуванні. Він нічим не поступається м'ясу за смаком. Містить багато корисних речовин. Салати з використанням тунця виходять смачними, ситними і корисним.

Кількість порцій: 6-7
  • Салат-латук, книга - 2 штуки
  • Тунець, банки - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Зелена квасоля - 200 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Оливки - 100 грам
  • Помідори черрі - 8 штук
  • Консервована біла квасоля - 400 грам
  • Гірчичний - 2 чайних ложки (заправка)
  • Часник - 1 зубчик (заправка)
  • Цукор - 1 Чайна ложка (заправка)
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки (заправка)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки (заправка)
  • Сіль - За смаком (заправка)
латук
2. Готуємо наступні компоненти для салату. Зварити картоплю в мундирі і остудити. Відварити яйця. Квасоля опустити на 5-6 хвилин в киплячу воду, а потім відразу залити квасолю холодною водою і перекласти в інший посуд. Оливки нарізати кільцями.
латук
4. Помідорчики промити і розрізати на дві половинки. Яйця почистити і розрізати на часточки, яйце на 8 Dolek. Картоплю очистити від шкірки і нарізати на дольки.

Схожі рецепти