Рецепт Салат «Nisuaz» з тунцем фото

Салат «Nisuaz» з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Час приготування: 30 хв.

Тунець не втрачає своїх корисних властивостей при консервуванні. Він нічим не поступається м'ясу за смаком. Містить багато корисних речовин. Салати з використанням тунця виходять смачними, ситними і корисним.

Кількість порцій: 6-7
  • Салат-латук, книга - 2 штуки
  • Тунець, банки - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Зелена квасоля - 200 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Оливки - 100 грам
  • Помідори черрі - 8 штук
  • Консервована біла квасоля - 400 грам
  • Гірчичний - 2 чайних ложки (заправка)
  • Часник - 1 зубчик (заправка)
  • Цукор - 1 Чайна ложка (заправка)
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки (заправка)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки (заправка)
  • Сіль - За смаком (заправка)
латук & Quot; Nisuaz
1. Дрібно подрібнити часник. В окремому посуді змішати часник, гірчицю, цукор, оцет і оливкове масло. Додати сіль за смаком. Заправка повинна настоятися близько 30 хвилин.
латук & Quot; Nisuaz
2. Готуємо наступні компоненти для салату. Зварити картоплю в мундирі і остудити. Відварити яйця. Квасоля опустити на 5-6 хвилин в киплячу воду, а потім відразу залити квасолю холодною водою і перекласти в інший посуд. Оливки нарізати кільцями.
латук & Quot; Nisuaz
3. Відкрити банки з тунцем і розім'яти тушки в невеликі шматочки
латук & Quot; Nisuaz
4. Помідорчики промити і розрізати на дві половинки. Яйця почистити і розрізати на часточки, яйце на 8 Dolek. Картоплю очистити від шкірки і нарізати на дольки.
латук & Quot; Nisuaz
5. Листя салату промити і розкласти листочки на салатницю. Полити листя невеликою кількістю заправки. Залишити центр салатниці вільним, а по краях розкласти картопля, яйця і помідори. У центр салатниці викласти перемішані білу і зелену квасолю і оливки. Полити салат заправкою.

Схожі рецепти