Салат «Nisuaz» з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Тунець не втрачає своїх корисних властивостей при консервуванні. Він нічим не поступається м'ясу за смаком. Містить багато корисних речовин. Салати з використанням тунця виходять смачними, ситними і корисним.
Кількість порцій: 6-7
- Салат-латук, книга - 2 штуки
- Тунець, банки - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Зелена квасоля - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Оливки - 100 грам
- Помідори черрі - 8 штук
- Консервована біла квасоля - 400 грам
- Гірчичний - 2 чайних ложки (заправка)
- Часник - 1 зубчик (заправка)
- Цукор - 1 Чайна ложка (заправка)
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки (заправка)
- Сіль - За смаком (заправка)
2. Готуємо наступні компоненти для салату. Зварити картоплю в мундирі і остудити. Відварити яйця. Квасоля опустити на 5-6 хвилин в киплячу воду, а потім відразу залити квасолю холодною водою і перекласти в інший посуд. Оливки нарізати кільцями.
4. Помідорчики промити і розрізати на дві половинки. Яйця почистити і розрізати на часточки, яйце на 8 Dolek. Картоплю очистити від шкірки і нарізати на дольки.