Рецепт Nisuaz (класичний рецепт) фото

Nisuaz (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Зелень
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам раніше не доводилося куштувати салат"Нісуаз" , обов'язково приготуйте його будинку. Смачний, легкий і просто чудовий салат може подаватися як на повсякденний, так і на святковий стіл.

Опис приготування:

У багатьох господинь є свої секрети в приготуванні цього салату. Але якщо ви хочете побачити класичний рецепт - ви потрапили за адресою. Отже, підготуйте всі необхідні інгредієнти. Спочатку підготуйте заправку: змішайте 5 столових ложок оливкової олії, винний оцет, пропущений через прес зубчик часнику, подрібнений базилік, сіль і перець. Квасоля трохи відварити в підсоленій воді, ображати хвостики, обсмажте на сковороді з часником. Потім змішайте з порізаною петрушкою, збризніть лимонним соком і дайте охолонути. Поріжте півкільцями цибулю, перець смужками, а помідори і відварений яйця - великими часточками. Змішайте в салатнику всі інгредієнти, додайте підготовлену заправку, збризніть лимонним соком і подайте на стіл. Смачного!

  • Стручковая фасоль - 200 грам
  • Пучок руколи - 1 штука
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Маслини - 20 штук
  • Листочки базиліка - 10 штук
  • Анчоуси - 8 штук
  • Солодкий перець - 0, 5 штуки
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
Nisuaz (класичний рецепт) - фото крок 1
Спочатку підготуйте заправку, для цього змішайте 5 столових ложок оливкової олії, винний оцет, пропущений через прес зубчик часнику, подрібнений базилік, сіль і перець. Перемішайте і відставте в сторону настоюватися, поки ми будемо займатися іншими інгредієнтами.
Nisuaz (класичний рецепт) - фото крок 2
Квасоля відваріть протягом 5 хвилин в киплячій підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк, давши стекти рідини. Отрежьте у стручков хвостики. На сковороді розігрійте оливкову олію, додайте пропущений через прес зубчик часнику і квасоля, обсмажте протягом 3 хвилин.
Nisuaz (класичний рецепт) - фото крок 3
Готову квасолю змішайте з порізаною петрушкою, збризніть лимонним соком і дайте охолонути.
Nisuaz (класичний рецепт) - фото крок 4
Поріжте півкільцями цибулю, перець смужками, а помідори і відварені яйця - великими часточками. Змішайте в салатнику всі інгредієнти, додайте підготовлену заправку, збризніть лимонним соком і подайте на стіл.

Схожі рецепти