Nisuaz (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам раніше не доводилося куштувати салат "нісуаз", обов'язково приготуйте його будинку. Смачний, легкий і просто чудовий салат може подаватися як на повсякденний, так і на святковий стіл.
У багатьох господинь є свої секрети в приготуванні цього салату. Але якщо ви хочете побачити класичний рецепт - ви потрапили за адресою. Отже, підготуйте всі необхідні інгредієнти. Спочатку підготуйте заправку: змішайте 5 столових ложок оливкової олії, винний оцет, пропущений через прес зубчик часнику, подрібнений базилік, сіль і перець. Квасоля трохи відварити в підсоленій воді, ображати хвостики, обсмажте на сковороді з часником. Потім змішайте з порізаною петрушкою, збризніть лимонним соком і дайте охолонути. Поріжте півкільцями цибулю, перець смужками, а помідори і відварений яйця - великими часточками. Змішайте в салатнику всі інгредієнти, додайте підготовлену заправку, збризніть лимонним соком і подайте на стіл. Смачного!
- Стручковая фасоль - 200 грам
- Пучок руколи - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Маслини - 20 штук
- Листочки базиліка - 10 штук
- Анчоуси - 8 штук
- Солодкий перець - 0, 5 штуки
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком