Рецепт Салат «Московський» класичний фото

Салат «Московський» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Ковбаса
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Ситні салати з майонезом стали візитною карткою кухні часів СРСР. Рецепт таких страв простий: вибираєш м'ясну основу, дещо вариш, ріжеш, а потім все змішуєш. Цей варіант один з таких.

Я описала, як приготувати салат "московський" класичний. Він робиться на основі ковбаси і картоплі. Ви можете якісь інгредієнти прибирати, якщо у вас їх немає під рукою. А так страва виглядає барвисто. Відмінно підійде для свята. З рецептом впорається навіть початківець кулінар. Все вдасться!

  • Ковбаса - 150 грам (у мене салямі)
  • Майонез - 100 грам
  • Квасоля стручкова - 100 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука (червоний)
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - За смаком
салат
Заздалегідь відваріть до готовності морква, картопля, яйця, брокколі і квасолю. Потім все остудіть і почистіть.
салат
Наріжте кубиками ковбасу, перець, картопля, яйця і моркву. Петрушку дрібно порубати. Брокколі розберіть на суцвіття. Квасоля розділіть навпіл.
салат
Всі інгредієнти змішайте. Заправте салат сіллю і майонезом. Смачного!

Схожі рецепти