Салат «Московський» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Ситні салати з майонезом стали візитною карткою кухні часів СРСР. Рецепт таких страв простий: вибираєш м'ясну основу, дещо вариш, ріжеш, а потім все змішуєш. Цей варіант один з таких.
Я описала, як приготувати салат "московський" класичний. Він робиться на основі ковбаси і картоплі. Ви можете якісь інгредієнти прибирати, якщо у вас їх немає під рукою. А так страва виглядає барвисто. Відмінно підійде для свята. З рецептом впорається навіть початківець кулінар. Все вдасться!
- Ковбаса - 150 грам (у мене салямі)
- Майонез - 100 грам
- Квасоля стручкова - 100 грам
- Брокколі - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука (червоний)
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком
Заздалегідь відваріть до готовності морква, картопля, яйця, брокколі і квасолю. Потім все остудіть і почистіть.
Наріжте кубиками ковбасу, перець, картопля, яйця і моркву. Петрушку дрібно порубати. Брокколі розберіть на суцвіття. Квасоля розділіть навпіл.
Всі інгредієнти змішайте. Заправте салат сіллю і майонезом. Смачного!