Салат «Московський»
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте рецепти нових цікавих страв? Пробували салат "московський"? це смачний, ситний і швидкий в приготуванні салат, який прекрасно підійде для обіду або вечері.
Вельми легкий і дуже смачний салат "московський" можна приготувати навіть на святковий стіл. Поєднання смаків в цій страві дійсно прекрасне.
- Шинка - 300 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Огірок - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Свіжа зелень - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Рецепт приготування салату Московський слід почати з того, що вимити моркву і картоплю і відправити варити. Також необхідно залити холодною водою яйця і зварити круто. Тим часом можна очистити яблуко (краще брати зелене і не дуже солодке) і нарізати середнім кубиком. Також порізати шинку (можна замінити відвареної яловичиною).
2. Зварені яйця добре остудити, очистити і нарізати кубиками. Огірки вимити і просушити. Якщо шкурка дуже щільна, то огірки краще очистити. Нарізати середнім кубиком.
3. Готові овочі остудити, почистити і нарізати середніми кубиками.
4. Всі порізані інгредієнти відправити в глибокий салатник. Ретельно перемішати. Можна посолити за смаком і додати чорний мелений перець.
5. Свіжу зелень помити, просушити і подрібнити. В окремій мисочці з'єднати сметану і рубану зелень. При бажанні можна додати також подрібнений або пропущений через прес часник. Також в заправку можна додати трохи гірчиці.
6. Надіслати сметану із зеленню в салатник і ретельно перемішати. Салат Московський в домашніх умовах вже готовий. При подачі можна викласти його на листя салату.