Рецепт Пиріг «Московський» фото

Пиріг «Московський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги, Страви з начинкою

Цей пиріг готується на плоскій, гладкій поверхні. Його можна зробити відкритим, закритим або напіввідкритим. За класичним рецептом, готується він з варенням. Спробуйте!

Цей пиріг - блюдо російської кухні. Приготувати його не складе ніяких труднощів. Спробуйте!

  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 1 склянок
  • Дріжджі сухі швидкорозчинні - 6 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Варення - 200 грам
  • Жовток яєчний - 1 штук
пиріг
У теплому молоці розчинити дріжджі.
пиріг
Додайте яйця, розтоплене вершкове масло, цукор і сіль. Додайте борошно і замішати тісто.
пиріг
Готовому тесту дайте підійти в теплому місці протягом 1-1, 5 годину.
пиріг
2/3 тесту розкачайте в коржик і викладіть на деко для випічки. Викладіть варення, не доходячи до країв.
пиріг
Краї підверніть і прикрасьте верх пирога рештою тестом. Змастіть жовтком і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин.
пиріг
Приємного чаювання!

Схожі рецепти