Рецепт Розсольник «Московський» фото

Розсольник «Московський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Крупи, Огірок, Перлова крупа
На обід
Супи, Розсольник

Смак цього супу складно переплутати з будь-яким іншим. Особливо його люблять після свят, коли хочеться чогось ситного, але легкого для шлунка. Розповім, як приготувати розсольник «Московський».

Суп готують по-своєму в різних регіонах. Одні люблять додавати не тільки солоні огірки, але і розсіл, а також є варіації з крупами, наприклад, замість перловки кладуть пшоно. Суп можна зробити з м'ясом або обмежитися тільки овочами. До столу його подають тільки гарячим.

  • Яловичина - 300 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перловка - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Квашені огірки - 4 штуки
розсольник
1. Підготуйте всі інгредієнти. Перловку замочити в холодній воді і залиште на ніч. Очистіть цибулю і моркву, вимийте м'ясо. У каструлю налийте воду, м'ясо наріжте шматочками і покладіть в каструлю, надішліть її на вогонь і після закипання варіть на слабкому вогні.
розсольник
2. Натріть моркву на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте овочі. Через 50-60 хвилин після закипання бульйону викладіть перловку, варіть її 20-30 хвилин.
розсольник
3. Очистіть картоплю і наріжте кубиками, викладіть її в бульйон. Огірочки наріжте дрібними кубиками і додайте в каструлю, коли картопля вже зварилася, додайте піджарку.
розсольник
4. Доведіть суп до смаку сіллю і чорним меленим перцем. Спробуйте всі інгредієнти на готовність і вимикайте розсольник. Подавайте блюдо гарячим, можна зі сметаною або зеленню.

Схожі рецепти