Салат «Монмартр»
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно легкий, свіжий весняний салат з тонкими нотками часнику і пікантною шинки, прямо як у французьких кафе. Прочитайте і оберніть рада, як приготувати салат "монмартр" у себе вдома.
Для 15 хвилин ви зможете подати ресторанне блюдо французької кухні! Приготуйте салат "монмартр" для себе, близьких або гостей на святкову вечерю і поб'єте поєднанням смаку, легкості і свіжості. Неймовірно смачний салатик. Французький салат зі свіжих овочів з дещицею копченостей. Ситний і дуже вітамінний салат.
- Мікс листя салату - 100 грам
- Авокадо - 1 штука
- Шинка - 50-80 грам
- Картопля - 250 грам
- Огірок - 1/4 штуки
- Редис - 2-3 штук
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Білий винний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник - 1, 5-2 зубчики
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Салямі - 50-80 грам
- Сіль - 1 щіпка
1
У підсоленій воді відваріть картоплю. Вибирайте дрібні бульби, щоб салат виглядав акуратніше.
2
Поки відварюється картопля, займіться іншими інгредієнтами: листя салату відправте в ємність, туди ж наріжте скибочками помідори черрі. Наріжте авокадо, цибуля невеликими кубиками. Тонко наріжте огірок і редис. Всі інгредієнти перемішайте.
3
Коли картопля відварити, відправте його під холодну воду, після чого наріжте його скибочками в півсантиметра. Нагрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте картоплю з усіх боків до золотистого кольору.
4
Тим часом в окремій ємності змішайте оливкова олія, білий винний оцет, гірчицю, пропустіть через прес часник. Заправку ретельно змішайте до однорідності.
5
Обсмажену картоплю перекладіть на паперову серветку. Коли зайвий жир піде, посоліть картопля і відправте до овочів.
6
Наріжте тонкими смужками шинку. Салямі поріжте скибочками, приблизно такого ж розміру, як і інші інгредієнти. Додайте порізаний кубиком твердий сир. Надішліть все це в ємність з овочами, полийте готової заправкою і перемішайте.