Салат «мімоза» порційний

Салат «мімоза» порційний
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
До святкового столу хочу запропонувати вам зробити апетитний, ситний, смачненький і досить простий салатик в порційних креманках. Виходить дивно красиво! запам'ятовуйте рецепт!

опис приготування:

В даному випадку, рецепт цікавий тим, що тут використовується смажену цибулю, а також яблуко, яке надає салатик свіжість і легку кислинку. Основою страви може бути абсолютно будь-яка консервована риба, яка у вас є. Спробуйте!

  • яйце— 3 штуки
  • Картопля— 2-3 штук
  • морква— 2 штуки
  • яблуко— 1-2 штук(по бажанню)
  • цибулина— 1-2 штук(+ трохи рослинного масла)
  • консервована риба— 1 штука(баночка)
  • сіль, перець, майонез— За смаком
1 Картопля, морква і яйця потрібно відварити до готовності, остудити і очистити.

2 цибулю очистіть, наріжте кубиками і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.

3 Консерву розімніть вилкою.

4 Овочі, яблуко і яйця (білки окремо від жовтків) натріть на тертці.

5 Тепер можна збирати салатик. На дно кожної креманки викладіть шар картоплі, посоліть і заправте майонезом.

6 Слідом викладіть рибку, цибуля, яблучко, морква. Кожен шар за смаком посоліть і змастіть майонезом.

7 викладіть білки, змастіть майонезом і прикрасьте салат жовтками.
Перед подачею відправте на пару годин в холодильник, щоб салат "; Мімоза" просочився.

8 Смачного!

Схожі рецепти

Новорічний порційний салат

Новорічний порційний салат

Якщо ви втомилися від традиційного святкового меню з великою кількістю страв, заправлених майонезом, тоді поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати новорічний порційний салат (легкий і смачний). опис приготування: Основою цієї страви є крабове м'ясо, але при бажанні ви легко мож...

читати далі
Порційний салат

Порційний салат

По складу порційні салати не відрізняються від звичайних, але ефектна і оригінальна подача прикрасить будь-який стіл. розповім, як приготувати порційний салат "; Капрезе ";, він буде класним: яскравим і смачним. опис приготування: Подавати і їсти порційні салати дуже зручно і практично. Для по...

читати далі
Мімоза (салат з сайра)

Мімоза (салат з сайра)

Це один з найпопулярніших салатів на новорічному столі. В його основі - риба (частіше консервована), іноді крабові палички. розповідаю, як приготувати «Мімозу» (салат з сайра). опис приготування: Для рибного шару використовують тунець, сардину, мандрувати, шпроти, лосось, сьомгу і інші види ри...

читати далі
Салат «Альтернативна мімоза»

Салат «Альтернативна мімоза»

Вам набридли традиційні салати, але відмовлятися від улюблених продуктів не хочеться? Давайте ж включимо кулінарну фантазію і створимо нове блюдо, гідну альтернативу давно відомому. готуємо! опис приготування: Давно нам знайомі традиційні салати безперечно смачні, але так хочеться іноді чогось...

читати далі
Салат «мімоза» без майонезу

Салат «мімоза» без майонезу

У моїй родині є люди, які не люблять майонез. Тому спеціально для них я придумав рецепт салату "; Мімоза" без майонезу. З сиром. Спробуйте, може, він сподобається вам більше, ніж звичайний! опис приготування: На святковому столі зазвичай страв з майонезом в надлишку. Це і закуски, і салати, і ...

читати далі