Рецепт Порційний салат фото

Порційний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Помідор, Маслини, Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Салати

По складу порційні салати не відрізняються від звичайних, але ефектна і оригінальна подача прикрасить будь-який стіл. Розповім, як приготувати порційний салат "капрезе", він буде класним: яскравим і смачним.

Подавати і їсти порційні салати дуже зручно і практично. Для подачі можна використовувати великі келихи, креманки або красиві склянки (разом з маленькими ложечками або вилочками). Елегантно і святково.

  • Моцарелла - 225 грам
  • Помідори - 800 грам( чері)
  • Маслини без кісточок - 110 грам
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Листя базиліка - 8 штук
  • Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
  • Масло олівквое - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
порційний салат - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
порційний салат - фото крок 2
Моцареллу наріжте маленькими скибочками, помідори черрі - уздовж навпіл, маслини - так само. Покладіть ці продукти в салатну миску і поки відставте.
порційний салат - фото крок 3
У невеликій чашці змішайте дрібно нарізану зелену цибулю, подрібнений часник, тонко нарізані листя базиліка, оцет і сіль, перемішайте.
порційний салат - фото крок 4
Додайте оливкову олію і добре перемішайте заправку.
порційний салат - фото крок 5
Влийте заправку в салат і перемішайте. Салат можна подати відразу або залишити його на 24 години в холодильнику.
порційний салат - фото крок 6
Подавайте салат в порційних тарілочках або креманках, прикрасивши листочками базиліку.

Схожі рецепти