Рецепт Порційний салат фото

Порційний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор , Маслини , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 8
Час приготування: 15 хв.

По складу порційні салати не відрізняються від звичайних, але ефектна і оригінальна подача прикрасить будь-який стіл. Розповім, як приготувати порційний салат"Капрезе" , він буде класним: яскравим і смачним.

Опис приготування:

Подавати і їсти порційні салати дуже зручно і практично. Для подачі можна використовувати великі келихи, креманки або красиві склянки (разом з маленькими ложечками або вилочками). Елегантно і святково.

  • Моцарелла - 225 грам
  • Помідори - 800 грам( чері)
  • Маслини без кісточок - 110 грам
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Листя базиліка - 8 штук
  • Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
  • Масло олівквое - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
порційний салат - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
порційний салат - фото крок 2
Моцареллу наріжте маленькими скибочками, помідори черрі - уздовж навпіл, маслини - так само. Покладіть ці продукти в салатну миску і поки відставте.
порційний салат - фото крок 3
У невеликій чашці змішайте дрібно нарізану зелену цибулю, подрібнений часник, тонко нарізані листя базиліка, оцет і сіль, перемішайте.
порційний салат - фото крок 4
Додайте оливкову олію і добре перемішайте заправку.
порційний салат - фото крок 5
Влийте заправку в салат і перемішайте. Салат можна подати відразу або залишити його на 24 години в холодильнику.
порційний салат - фото крок 6
Подавайте салат в порційних тарілочках або креманках, прикрасивши листочками базиліку.

Схожі рецепти