Рецепт Порційний салат з куркою і ананасом фото

Порційний салат з куркою і ананасом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Крупи, Мал, Ананас
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати

Солонувата обсмажена курочка і солодкі соковиті ананаси вже стали досить звичними інгредієнтами в салатах. Щоб зробити блюдо ситним, в нього можна додати відварний рис. А спеції підкреслять смак.

Щоб приготувати смачний і ситний порційний салат, вам не знадобитися багато часу. Щоб бути впевненим у тому, що він вийде смачним, дізнайтеся, як приготувати порційний салат з куркою і ананасом, з цього рецепта. Прислухаючись до порад моїх порад, ви зробите смачне і незвичайне блюдо.

  • Мал - 250 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Ананас - 1 штука
  • Горошок зелений - 150 грам
  • Імбир - За смаком
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 пучок
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
порційний салат з куркою і ананасом - фото крок 1
Куряче філе промийте та висушіть. Зачистіть його від жирку і плівок. Наріжте на дрібні кубики і перекладіть в піалку. Залийте філе соєвим соусом, перемішайте. Залиште курку маринуватися на півгодини.
порційний салат з куркою і ананасом - фото крок 2
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними шматочками. Краще брати білий салатний цибулю, він набагато ніжніше і не такий гіркий. Корінь імбиру очистіть від шкірки гострим ножем, натріть його на тертці.
порційний салат з куркою і ананасом - фото крок 3
Приготуйте заправку для вашого майбутнього салату. Для цього в мисочку налийте трохи соку від консервованих ананасів, додайте до нього натертий на тертці імбир і порошок каррі. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
порційний салат з куркою і ананасом - фото крок 4
У глибоку сковороду (краще брати вок) влийте трохи рослинного масла без запаху, гарненько розжарити її на плиті. Викладіть в сковороду замариновані шматочки курки, обсмажте їх на сильному вогні до готовності.
порційний салат з куркою і ананасом - фото крок 5
Готову курку викладіть з сковороди, в неї помістіть рубаний лук. Пасеруйте його до прозорості. Викладіть до цибулі заморожений зелений горошок, обсмажуйте його з цибулею три хвилини.
порційний салат з куркою і ананасом - фото крок 6
Відваріть рис до готовності в підсоленій воді так, як це зазначено на упаковці. Перекладіть його в миску, додайте оливкову олію і ретельно перемішайте.
порційний салат з куркою і ананасом - фото крок 7
У миску з рисом додайте нарізані консервовані ананаси, обсмажене куряче філе і цибулю з зеленим горошком. Полийте декількома ложками заправки, перемішайте. Розкладіть салат по тарілках, щоб вийшли порції. Подавайте його до столу, посипавши петрушкою.

Схожі рецепти