Салат «Кримський»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт знайшла на просторах інтернету. Салат відразу підкорив мене своїм не побитим смаком і простотою приготування. Відмінне різноманітність повсякденного меню.
Приготувати салат "кримський" досить просто. Рецепт із серії "на швидку руку" і "гості на порозі" . Набір продуктів мінімальний, а страва виходить не тільки смачне, але і корисне. Підійде і для перекусу протягом дня, і для тих, хто стежить за своєю фігурою. Зелень можна використовувати будь-яку сезонну, в оригінальному рецепті була кінза, у мене - кріп. Ви орієнтуйтеся на свій смак. Сіль і спеції додайте за смаком. Салат виходить в міру гострий - відмінне доповнення до основних страв.
- Фасоль стручковая - 250 грам
- Печериці - 250 грам (у мене заморожені)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Квасоля відваріть в підсоленій воді протягом 7 хвилин. Відкиньте на сито, щоб стекла вся вода.
Гриби обсмажте на 1 ст. L. Масла до випаровування рідини. Додайте масло, що залишилося і прогрійте все разом близько хвилини. В кінці додайте сіль за смаком.
Цибуля наріжте тонкими півкільцями. Додайте до нього оцет, сіль і цукор. Пам'ятайте трохи руками, щоб він пустив сік.
З'єднайте в глибокій мисці гриби разом з маслом, квасоля і цибулю. Додайте зелень і пропущений через прес часник.
Добре все перемішайте. Якщо необхідно, додайте сіль за смаком, чорний мелений перець або будь-які інші спеції. Салат "кримський готовий" .
Можна подавати його в загальному салатник або порційно. Смачного!