Салат «Korn»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі вишуканий салат "корн" - даний ресторанне блюдо, яке можна приготувати на власній кухні.
Незвичайний смак салату Корн заслуговує на особливу увагу. Це легкий і дуже красивий салат, який стане прикрасою святкового столу.
- Korn - 100 грам
- Морські гребінці - 150 грам (можна замінити креветками)
- Грейпфрут - 50 грам
- Вапно або лимонний - 1 штука
- Radiččio - 100 грам (можна замінити іншим салатом)
- Вершки - 100 мілілітрів (можна замінити іншим салатом)
- Оливкова олія - 10 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Манго - 1 штука
2. У готовий соус вичавити сік з чверті лайма чи лимона. Ретельно перемішати і відставити убік.
4. Грейпфрут і лайм очистити від шкірки і плівок. Нарізати невеликими шматочками.
6. Саме час збирати салат. На листя салату викласти гребінці. Зверху залити приготовленим заправленням. Додати ще трохи корну, прикрасити грейпфрутом і лаймом. От і все, дивовижний салат Корн в домашніх умовах готовий.