Салат «кольоровий»
(покроковий рецепт з фото)
Простий у виконанні салат, особливо гарний у пісні дні. Містить величезну кількість клітковини і вітамінів.
Салат "кольоровий" може зберігається кілька годин в холодильнику, при цьому не втрачаючи своїх смакових якостей і зовнішнього вигляду.
- Буряк - 100 грам
- Капуста білокачанна - 100 грам
- Морква - 70 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Оцет столовий - 1/2 чайних ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок (невеликий)
1. Приготуємо продукти для салату. Всі овочі вимити і очистити від шкірки.
2. Шаткуємо тонко капусту.
3. Додаємо до неї терту моркву.
4. Солимо, додаємо цукор, оцет і мелений перець чорний, мнем руками, перемішуємо.
5. Нарізаємо тонко буряк, можна використовувати крупну тертку. Буряк поливаємо оливковою олією і перемішуємо. Даємо їй постояти. Просочитися. Це робиться для того, щоб буряк не забарвила інші овочі в червоний колір.
6. З'єднуємо овочі в салатник. Перемішуємо. Більше масла додавати не потрібно.
7. Дрібно рубаємо зелена цибуля перо.
8. Додаємо цибулю в салат.
9. Смачного! Салат "кольоровий" готовий!