Рецепт Салат «кольоровий» фото

Салат «кольоровий»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Простий у виконанні салат, особливо гарний у пісні дні. Містить величезну кількість клітковини і вітамінів.

Салат "кольоровий" може зберігається кілька годин в холодильнику, при цьому не втрачаючи своїх смакових якостей і зовнішнього вигляду.


  • Буряк - 100 грам
  • Капуста білокачанна - 100 грам
  • Морква - 70 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Оцет столовий - 1/2 чайних ложки
  • Зелена цибуля - 1 пучок (невеликий)
салат
1. Приготуємо продукти для салату. Всі овочі вимити і очистити від шкірки.
салат
2. Шаткуємо тонко капусту.
салат
3. Додаємо до неї терту моркву.
салат
4. Солимо, додаємо цукор, оцет і мелений перець чорний, мнем руками, перемішуємо.
салат
5. Нарізаємо тонко буряк, можна використовувати крупну тертку. Буряк поливаємо оливковою олією і перемішуємо. Даємо їй постояти. Просочитися. Це робиться для того, щоб буряк не забарвила інші овочі в червоний колір.
салат
6. З'єднуємо овочі в салатник. Перемішуємо. Більше масла додавати не потрібно.
салат
7. Дрібно рубаємо зелена цибуля перо.
салат
8. Додаємо цибулю в салат.
салат
9. Смачного! Салат "кольоровий" готовий!

Схожі рецепти