Салат «Кармен»
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий апетитний салат з гострою заправкою з майонезу з аджикою. Він виходить досить ситним, я б назвав його чоловічим. Такий салат можна приготувати до приходу гостей або в звичайний день до обіду.
Яскравий, апетитний і ситний салат з гострим смаком напевно сподобається чоловікам. У ньому відмінно поєднуються куряче м'ясо, обсмажена шинка і свіжі помідори, а з пікантною заправкою смак виходить відмінним. Розповідаю, як приготувати салат "кармен" .
- Куряче філе - 200 грам
- Шинка - 150 грам
- Помідори свіжі - 200-250 грам
- Хліб - 100 грам (або сухарики)
- Часник - 3-4 зубчиків
- Майонез - 2, 5 Ст. Ложки
- Аджика - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Спеції для курки - 2 щіпки (за смаком)
Шинку теж наріжемо соломкою і обсмажити.
Якщо ви не використовуєте готові сухарики, наріжте хліб соломкою і підсушіть в духовці або обсмажити на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
І перемішаємо до однорідності.
Тепер викладаємо шинку і теж смажена її заправкою.
Перед подачею посипаємо салат сухариками і прикрашаємо зеленню.