Рецепт Салат «капітанський» фото

Салат «капітанський»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Салат"Капітанський" простий в приготуванні і безсумнівно порадує в першу чергу всіх любителів рибних страв. Інгредієнти найзвичайніші, а приготування не займе багато часу.

Опис приготування:

Рецептів приготування цієї салату є кілька, я пропоную приготувати салат"Капітанський" з рибою і картоплею. Виходить ситно, смачно і без особливого клопоту. Підійде будь-яка риба гарячого копчення, така як тріска, морський окунь, лосось і т.Д.

  • Картопля - 600 грам (відварений в мундирі)
  • Риба - 400 грам (гарячого копчення)
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти. Картопля заздалегідь відварити в мундирі і охолодіть.
салат
Цибуля наріжте півкільцями або пір'ям і залийте окропом на пару хвилин, щоб пішла гіркота.
салат
Картопля очистіть і наріжте дрібними кубиками.
салат
У риби видаліть всі кісточки і розберіть руками готове філе на невеликі шматочки.
салат
З'єднайте в глибокій мисці або салатник рибу, картопля і віджатий від води цибулю.
салат
Додайте майонез і все добре перемішайте. В процесі картопля трохи пам'ятаєте виделкою, щоб салат прийняв більш однорідну структуру.
салат
Салат"Капітанський" готовий. Смачного!

Схожі рецепти