Салат із зеленого гороху
(покроковий рецепт з фото)
Свіжий зелений горошок - продукт унікальний за своїми корисними властивостями. За кількістю білка горох близький до яловичини. Пропоную дізнатися, як приготувати салат з зеленого гороху.
Для вегетаріанців і для тих, хто поститься цей овоч просто незамінний. Крохмалю в горошку стільки ж, скільки і в картоплі. А ще це джерело вітамінів і мікроелементів. Причому свіжий зелений горошок по їх змісту перевершує горошок сухий і консервований. Ситний і смачний салат для всієї родини.
- Бекон - 8 скибочок
- Цибуля - 1/2 штуки
- Крем - 1/3 склянки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сир твердий - 170 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Обсмажте бекон до хрусткої скоринки.
2. Насипте горошок в більшу ємність.
3. Наріжте цибулю тонкими півкільцями.
4. Наріжте сир маленькими кубиками.
5. Подрібніть бекон, змішайте з цибулею, сиром і горошком в одній ємності.
6. Змішайте оцет, майонез, сметану, сіль і перець.
7. Додайте суміш з майонезом в ємність з горошком, ретельно перемішайте салат.