Рецепт Салат із сьомгою і яйцем фото

Салат із сьомгою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Яйця , Авокадо , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Приготований у цій простому рецептом салат з сьомгою і яйцем розрахований на двох. Салат виходить свіжий, ситний, яскравий, з кислинкою і острінкой. Вам і вашим гостям він обов'язково припаде до смаку. Спробуйте.

Опис приготування:

Пропоную для приготування салату з сьомгою і яйцем використовувати перепелині, а не курячі яйця. Звичайно, возитися з ними доведеться довше (INDICA чистий), але крихітні яйця чудово виглядають в салатах. Їх треба відварити, остудити, почистити і розрізати навпіл. У цей салат доведеться додати штук 7-8 перепелиних яєць.

Отже, як приготувати салат з сьомгою і яйцем?

1. Яйця зваріть круто, ostudite і чистий.

2. Промийте зелень і овочі, просушіть паперовим рушником.

3. Огірок і авокадо чистий. Огірок крупно наріжте. Авокадо наріжте тонкими часточками. Помідори розрізати навпіл.

4. Яйця поріжте часточками або гуртками.

5. Копчену сьомгу наріжте смужками. Можна просто порвати руками.

6. Отже, на тарілку викладіть салат, нарізані огірки, помідори і авокадо. Потім викладіть смужки сьомги. Зверху викладіть яйця.

7. Приготуйте заправку. Для цього в мисочці виделкою змішайте Дижонская гірчицю, каперсами, оливкова олія і сік половинки лимона. Перемішайте, спробуйте і заправте салат.

Салат із сьомгою і яйцем готовий!

Смачного!

  • Сьомга копчена - 50-70 грам
  • Яйця - 2-3 штук
  • Рукола і шпинат, пучок - 1-2 штук
  • Авокадо - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Помідори черрі - 4-5 штук
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1/2 штуки (знадобиться сік)
Пропоную для приготування салату з сьомгою і яйцем використовувати перепелині, а не курячі яйця. Звичайно, возитися з ними доведеться довше (INDICA чистий), але крихітні яйця чудово виглядають в салатах. Їх треба відварити, остудити, почистити і розрізати навпіл. У цей салат доведеться додати штук 7-8 перепелиних яєць.

Отже, як приготувати салат з сьомгою і яйцем?

1. Яйця зваріть круто, ostudite і чистий.

2. Промийте зелень і овочі, просушіть паперовим рушником.

3. Огірок і авокадо чистий. Огірок крупно наріжте. Авокадо наріжте тонкими часточками. Помідори розрізати навпіл.

4. Яйця поріжте часточками або гуртками.

5. Копчену сьомгу наріжте смужками. Можна просто порвати руками.

6. Отже, на тарілку викладіть салат, нарізані огірки, помідори і авокадо. Потім викладіть смужки сьомги. Зверху викладіть яйця.

7. Приготуйте заправку. Для цього в мисочці виделкою змішайте Дижонская гірчицю, каперсами, оливкова олія і сік половинки лимона. Перемішайте, спробуйте і заправте салат.

Салат із сьомгою і яйцем готовий!

Смачного!

Схожі рецепти