Салат із селери з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки відмінно підібраним інгредієнтам цей салат не викличе тяжкості в шлунку, відмінно наситить і не створить для вашої талії зайвих проблем. Смачний, соковитий, легкий - ідеальний для пізньої вечері!
Хочете приготувати ніжний, соковитий і поживний салат? Немає нічого простіше. За допомогою цього рецепта у вас це добре вийде. Такий салат чудово поєднується з м'ясом на обід, а для пізньої вечері підходить якнайкраще. А як приготувати салат з селери з ананасом, дізнаємося з рецепта трохи нижче.
- Стебла селери - 5 штук
- Ананас консервований - 5 штук (кружечків)
- Каперсами - 3-4 чайних ложок
- Листя салату - 100-150 грам
- Лимон - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Лук-пориста - 1/2 штуки
- Йогурт - 4 Ст. Ложки (або майонез)
Стебла селери нарізаємо тонкими скибочками. І дрібно шаткуємо цибулю-порей.
Нарізаємо на маленькі шматочки консервовані ананаси.
Додаємо каперси.
І заправляємо салат. Дуже добре підходить натуральний йогурт, сметана і майонез. Можна змішати з невеликою кількістю розсолу від каперсів.
Перемішуємо і перекладаємо в салатник. Смачного!