Салат «Густавскій»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дуже простий, але від цього не менш смачний салат "густавскій" .
1. Рецепт приготування салату "густавскій" дуже простий. Для початку необхідно нарізати шинку тонкими смужками. Її можна замінити вареною ковбасою або м'ясом за бажанням.
2. Копчений сир також нарізати смужками.
3. Болгарський перець вимити, просушити і очистити від хвостика і насіння. Нарізати тоненькими смужками, такого ж розміру, як і шинка з сиром.
4. Огірок вимити, просушити. Якщо шкірка дуже товста або гірка, тоді її потрібно очистити. Огірок нарізати смужками.
5. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.
6. Всі інгредієнти з'єднати в салатник і перемішати.
7. Тим часом можна зайнятися заправкою. Найпростіший варіант - це майонез (можна замінити сметаною). Але можна зробити його трохи більш пікантним. Для цього очистити, ножем подрібнити або видавити через прес часник.
8. Майонез з'єднати з часником і ретельно перемішати. Можна також додати трохи гірчиці, чорного меленого перцю або сушених трав.
9. Часниковим майонезом заправити салат і перемішати.
Салат "густавскій" в домашніх умовах готовий і його можна відразу подавати до столу.
- Шинка - 200 грам
- Копчений сир - 150 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Майонез - 3-5 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
2. Копчений сир також нарізати смужками.
3. Болгарський перець вимити, просушити і очистити від хвостика і насіння. Нарізати тоненькими смужками, такого ж розміру, як і шинка з сиром.
4. Огірок вимити, просушити. Якщо шкірка дуже товста або гірка, тоді її потрібно очистити. Огірок нарізати смужками.
5. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.
6. Всі інгредієнти з'єднати в салатник і перемішати.
7. Тим часом можна зайнятися заправкою. Найпростіший варіант - це майонез (можна замінити сметаною). Але можна зробити його трохи більш пікантним. Для цього очистити, ножем подрібнити або видавити через прес часник.
8. Майонез з'єднати з часником і ретельно перемішати. Можна також додати трохи гірчиці, чорного меленого перцю або сушених трав.
9. Часниковим майонезом заправити салат і перемішати.
Салат "густавскій" в домашніх умовах готовий і його можна відразу подавати до столу.