Салат «Ємеля» з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, ситно, швидко і досить дешево - це все про це салаті. Він із серії "робимо на швидку руку" або "гості на порозі" .
У кожної дбайливою господині в запасі завжди повинні бути баночки з консервованими овочами. Вони вам знадобляться якщо до вас завітають несподівано гості або ви просто не встигаєте приготувати вечерю. Салат "ємеля" відноситься до розряду тих салатів, які можна приготувати саме в таких випадках. Рецепт приготування салату "ємеля" з сухариками дуже простий, салат виходить ситним і любителям квасолі дуже навіть сподобається. Особливу пікантність салату надають сухарики з різними смаками - часникові, зі смаком бекону, хрону або салямі. Якщо ви не любитель магазинних сухариків - приготуйте свої з житнього хліба. Сподіваюся, що цей простий рецепт салат "ємеля" з сухариками вам стане в нагоді і ви будете готувати його ще не один раз
- Сухарики - 100-150 грам
- Квасоля консервована - 300 грам
- Кукурудза консервована - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків (по бажанню)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок