Салат до різдва
(покроковий рецепт з фото)
Саме такий салат у нас в родині готують давно. Він ситний, смачний, я б сказала "зиязикай", тому у важкі часи був святковим і готували його до різдва.
Для салату до різдва відваріть картоплю в мундирах. Ковбасу, огірок, цибулю наріжте, то ж зробіть і з картоплею. Заправте спеціями, майонезом і перемішайте.
- Ковбаса "кров'янка" - 120 грам
- Картопля - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Цибулина - 1/2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Приготуємо продукти. Відварюємо картоплю в шкірці, чистим, охолоджуємо.
2. Нарізаємо картоплю невеликими кубиками.
3. Консервований огірок нарізаємо кубиками.
4. Ріпчаста цибуля - кубиками.
5. З ковбаси знімаємо оболонку, нарізаємо кубиками більшими, ніж інші інгредієнти.
6. Складаємо все продукти в салатник, заправляємо майонезом і спеціями.
7. Перемішуємо, наполягаємо 10 хвилин і подаємо до столу прикрасивши зеленню. Смачного!