Салат «червоний півень»
(покроковий рецепт з фото)
Чи готові ви до зустрічі Нового 2017 року? Давайте фантазувати разом. Важливо не тільки те, в чому ти зустрінеш це свято, де і як, важливо ще й те, що ми поставимо на святковий стіл.
Як приготувати салат "червоний півень"? Спробуйте використовувати наш рецепт приготування страви. Я думаю смак вам повинен дуже сподобатися. Оливки надають пікантності і незвичайності страви. Майонез можна повністю виключити, замінивши його на сметану зі спеціями.
- Куряче філе - 500 грам
- Горошок консервований - 180 грам
- Зелень - 1 пучок
- Відварені яйця - 5 штук
- Сметана / майонез - За смаком
- Оливки / маслини - 100 грам
- Болгарський перець - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
Для приготування салату Червоний півень нам необхідно взяти м'ясо птиці. Це може бути індичка, рябчик, куряче м'ясо, tsesarka. Відмінно підійде так зване червоне м'ясо. Відваріть м'ясо і наріжте кубиком.
Будь-яку зелень (за вашим вибором) наріжте дрібно і додайте в салатник. Відварені яйця наріжте кубиком.
Консервований горошок (хорошої якості, непостійна) додайте в салат, позбавивши попередньо від рідини.
Маслини або оливки наріжте кільцями і додайте в салат. Я купую завжди зелені. Мені вони смачніше і там точно немає барвників. Справжні маслини дорогі.
Заправте салат сумішшю майонезу і сметани. Процентне співвідношення вибирайте самі. Поперчіть салат і посоліть. Добре перемішайте.
На плоске блюдо викладіть салат. Надайте йому форму голови півня.
З болгарського перцю двох кольорів наріжте смужки. Викладіть їх по всій формі. Це будуть пір'ячко півня. З яйця і оливки зробіть око. Чубчик можна зробити з перцю або помідора. Так само чинимо з дзьобиком. Фантазія ваше вільно. Можна придумати інший декор. Болгарський перець і помідори зовсім не зайві. Вони доповнюють смак салату.