Рецепт Салат «Вогняний півень» фото

Салат «Вогняний півень»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Яйця, Сардина, Плавлений сир
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Наближається рік Півня, і вже потрібно починати планувати, що ви будете подавати до святкового столу. Салат «Вогняний півень» прикрасить ваш новорічний стіл і вразить гостей новим смаком. Пробуйте!

Салат «Вогняний півень» складається всього з трьох інгредієнтів - яєць, плавленого сиру і сардин в маслі. На перший погляд, це звичайний салат «Мімоза», але немає, оригінальна прикраса робить цей салат неймовірно красивим і святковим. Для прикраси салату можна використовувати всі, що завгодно: консервовану кукурудзу, оливки, помідори. Дуже зручно робити хвіст і крило півня за допомогою солодкого перцю. Далі читайте мій покроковий рецепт, як приготувати салат «Вогняний півень».

  • Сардина в маслі - 250 грам
  • Сир плавлений - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто (7-8 хвилин з моменту закипання).
салат
Сардину перекладіть в тарілку і розімніть вилкою до однорідної маси.
салат
На дрібній тертці натріть плавлені сирки.
салат
Яйця очистіть, Мартенс відділи Желтков.
салат
Білки натріть на дрібній тертці.
салат
Першим шаром на дно плоскої тарілки викладіть плавлений сир, надайте йому форму півника.
салат
Змастіть невеликою кількістю майонезу. Дуже зручно це робити, видавлюючи майонез з пакета тонкою цівкою, для цього необхідно зробити в новому пакеті майонезу маленький отвір.
салат
Зверху викладіть половину яєчних білків і знову змастіть майонезом.
салат
Наступний шар - сардина. Її викладіть рівним шаром по всій поверхні нашої основи. Якщо потрібно, присолите і поперчіть.
салат
Покрийте майонезом, викладіть залишилися білки і знову змастіть майонезом.
салат
Зверху і з боків присипте розтертими жовтками.
салат
Тонкою соломкою поріжте солодкий перець. З нього зробіть крило, хвіст і ноги півню. Також зробіть дзьоб і гребінець, з шматочка маслини, чорносливу або горошинки чорного перцю зробіть очей. Салат «Вогняний півень» готовий. Щасливих вам свят!

Схожі рецепти