Рецепт Салат «півень» на новий рік фото

Салат «півень» на новий рік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Птах, Картопля, Цибуля
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю
Салати

Як приготувати салат "півень" на новий рік? Оформіть салат відповідно до символікою року. Варіантів оформлення салату може бути безліч. Я пропоную свій варіант.

Салат симпатичний і дуже смачний. Трохи попрацювавши, ви отримаєте ось такий кумедний і смачний салат. Поєднання продуктів дуже цікаве і оригінальне. Салат займе гідне місце на святковому столі!

  • Куряче м'ясо відварне - 400 грам
  • Буряк відварна - 2 штуки
  • Бочковий огірок - 4 штуки
  • Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
салат
Для приготування салату нам необхідно відварити куряче м'ясо. Потім м'ясо остудити і нарізати дрібненько. Покладіть нарізане м'ясо на плоске блюдо у формі півмісяця.
салат
Шар м'яса змастіть майонезом. Натріть на тертці картопля, заздалегідь відварений в мундирі. Покладіть наступним шаром салату. Злегка посолити.
салат
Змастіть майонезом.
салат
Солоний огірок натріть на тертці. Викладіть наступним шаром салату. Змастіть майонезом.
салат
Відварну або запечену буряк очистіть і натріть на дрібній тертці. Це дозволить зробити салат більш соковитим.
салат
З відвареного круто курячого яйця покажіть крильце півника. Майонезом нанесіть напис. З помідора або болгарського перцю покажіть дзьобик, гребінець і хвіст півня.
салат
Подайте салат до столу. Смачного.

Схожі рецепти