Салат «півень» на новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат "півень" на новий рік? Оформіть салат відповідно до символікою року. Варіантів оформлення салату може бути безліч. Я пропоную свій варіант.
Салат симпатичний і дуже смачний. Трохи попрацювавши, ви отримаєте ось такий кумедний і смачний салат. Поєднання продуктів дуже цікаве і оригінальне. Салат займе гідне місце на святковому столі!
- Куряче м'ясо відварне - 400 грам
- Буряк відварна - 2 штуки
- Бочковий огірок - 4 штуки
- Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
Для приготування салату нам необхідно відварити куряче м'ясо. Потім м'ясо остудити і нарізати дрібненько. Покладіть нарізане м'ясо на плоске блюдо у формі півмісяця.
Шар м'яса змастіть майонезом. Натріть на тертці картопля, заздалегідь відварений в мундирі. Покладіть наступним шаром салату. Злегка посолити.
Змастіть майонезом.
Солоний огірок натріть на тертці. Викладіть наступним шаром салату. Змастіть майонезом.
Відварну або запечену буряк очистіть і натріть на дрібній тертці. Це дозволить зробити салат більш соковитим.
З відвареного круто курячого яйця покажіть крильце півника. Майонезом нанесіть напис. З помідора або болгарського перцю покажіть дзьобик, гребінець і хвіст півня.
Подайте салат до столу. Смачного.