Рецепт Салат «півень» на новий рік фото

Салат «півень» на новий рік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Птах , Картопля , Цибуля
Пісні страви , Веганські страви
На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Як приготувати салат"Півень" на новий рік? Оформіть салат відповідно до символікою року. Варіантів оформлення салату може бути безліч. Я пропоную свій варіант.

Опис приготування:

Салат симпатичний і дуже смачний. Трохи попрацювавши, ви отримаєте ось такий кумедний і смачний салат. Поєднання продуктів дуже цікаве і оригінальне. Салат займе гідне місце на святковому столі!

  • Куряче м'ясо відварне - 400 грам
  • Буряк відварна - 2 штуки
  • Бочковий огірок - 4 штуки
  • Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
салат
Для приготування салату нам необхідно відварити куряче м'ясо. Потім м'ясо остудити і нарізати дрібненько. Покладіть нарізане м'ясо на плоске блюдо у формі півмісяця.
салат
Шар м'яса змастіть майонезом. Натріть на тертці картопля, заздалегідь відварений в мундирі. Покладіть наступним шаром салату. Злегка посолити.
салат
Змастіть майонезом.
салат
Солоний огірок натріть на тертці. Викладіть наступним шаром салату. Змастіть майонезом.
салат
Відварну або запечену буряк очистіть і натріть на дрібній тертці. Це дозволить зробити салат більш соковитим.
салат
З відвареного круто курячого яйця покажіть крильце півника. Майонезом нанесіть напис. З помідора або болгарського перцю покажіть дзьобик, гребінець і хвіст півня.
салат
Подайте салат до столу. Смачного.

Схожі рецепти