М'ясний салат на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам ще один варіант салату на Новий рік - це м'ясний салат з яловичини! відварна яловичина, цибуля і огірки - основні інгредієнти, які будуть потрібні для цього смачного салату.
Для приготування цього салату вам знадобиться мінімум інгредієнтів, але, повірте, виходить він неймовірно смачним і ніжним! Обов'язково добре відваріть яловичину, так як вона повинна бути трохи сухуватою, щоб ввібрати майонез. Замість червоної цибулі можна взяти білий, але з червоним салат виглядає більш яскравим і насиченим. Подавати такий салат можна за допомогою спеціальних формочок, вирізаних з пластикової пляшки. Обов'язково порадуйте своїх близьких таким салатом!
- Відварна яловичина - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Мариновані огірки - 4-6 штук
- Оцет 70% - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Для початку замаринуйте цибулю: для цього наріжте його невеликими шматочками, залийте окропом, додайте оцет, сіль і poperčite. Залиште на деякий час.
2. Далі добре відварену яловичину подрібніть, додайте нарізані тонкими смужками огірки. Огурцов в пропорції має бути трохи менше, ніж м'яса. Далі додайте замаринований цибулю, посоліть і поперчіть салат.
3. Заправте салат майонезом і подайте порційно, прикрасивши тонкими смужками, вирізаними з огірка з допомогою Овочечистка. Смачного!