Рецепт Салат «гніздо» на новий рік 2020 фото

Салат «гніздо» на новий рік 2020
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Яйця , Півень , Редис
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

У мене був шматочок відвареної грудки півня. Вирішила приготувати такий салат. Не хотілося його робити звичайним. Використовувала осінню редьку і в якості заправки взяла сметану.

Опис приготування:

Ми готуємося до зустрічі Нового року 2020. Кожна господиня зайнята пошуком вдалого рецепта до святкового столу. Рецептів безліч. Я пропоную ось такий спосіб оформлення салату. Дочекаємося вилуплення півника? дивіться, як приготувати салат"Гніздо" на новий рік 2020!

  • Редька - 1 штука
  • Грудка півня відварна - 400 грам
  • Цибуля пориста - 100 грам
  • Зелень будь-яка - 1 пучок
  • Крем, сіль, перець - За смаком
  • Перепелині яйця - 6 штук
салат
Для приготування салату я взяла редьку. У нас продається ось така редька (гібрид редьки і буряка). Цей овоч яскравий, гарний, він оригінально виглядає в салатах. Має досить приємний смак. Редьку натріть на тертці для моркви по-корейськи. При відсутності такого сорту редьки можна взяти дайкон.
салат
Відварене м'ясо птиці ( курки, півня, індички) наріжте дрібно. У мисці з'єднайте редьку, м'ясо.
салат
Зелена цибуля нарізаємо на колечка, тонко. Промийте цибулю під проточною водою, щоб змити весь пісок, який може бути всередині стовбура лука. Відіжміть воду і додайте цибулю в салатник.
салат
Подрібніть будь-яку зелень. Я використовую тільки петрушку, але можна взяти зелень на ваш вибір. Заправте салат сметаною, приправте сіллю і перцем.
салат
Перепелині яйця відваріть до готовності і очистіть їх. Салат я вирішила оформити так: яйця помістіть в стакан, встановіть стакан на середину тарілки.
салат
Навколо склянки покладіть салат. Розподіліть рівномірно.
салат
Приберіть стакан. Вийшов ось такий ошатний салат: смачний, корисний, без майонезу, без важких жирних продуктів. Все легко і просто.

Схожі рецепти