Рецепт Гальський півень фото

Гальський півень
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Півень
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Солоне
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 5 г. 0 хв.

М'ясо півня маринується на кілька годин в червоному вині, потім гаситься з овочами протягом години і насичується ароматами. Блюдо готується довго за часом, але при цьому не вимагає від вас великих зусиль.

Опис приготування:

Завдяки маринаду з сухого червоного вина, жорстке м'ясо стає ніжним і дуже смачним. Замість солі я додаю соєвий соус. Подробиці, як приготувати галльського півня, Дивіться нижче.

  • Стегнами півнячі - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 3-4 штук
  • Вино червоне н / сухе - 2 склянки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Суміш перців - 1/4 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
гальський півень - фото крок 1
М'ясо поперчіть за смаком. З'єднайте червоне вино (1 склянка) з соєвим соусом, замаринуйте м'ясо на кілька годин, зручно це зробити на ніч.
гальський півень - фото крок 2
Потім підготуйте інші інгредієнти. Овочі вимийте, очистіть.
гальський півень - фото крок 3
На сковороді розігрійте масло. На сильному вогні обсмажте замариноване м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки.
гальський півень - фото крок 4
На помідорах зробіть хрестоподібний надріз, залийте окропом на 2 хвилини. Зніміть шкірку, наріжте великими кубиками.
гальський півень - фото крок 5
Цибуля наріжте кубиками, морква - тонкими полукружкамі. Закладіть половину нарізаних овочів в каструлю з товстим дном.
гальський півень - фото крок 6
Зверху покладіть обсмажене м'ясо і овочі, що залишилися. Влийте червоне вино (1 склянка). Поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму, готуйте до м'якості м'яса і загустіння соусу, приблизно 1 час.
гальський півень - фото крок 7
Подавайте галльського півня з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти