Гальський півень
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо півня маринується на кілька годин в червоному вині, потім гаситься з овочами протягом години і насичується ароматами. Блюдо готується довго за часом, але при цьому не вимагає від вас великих зусиль.
Завдяки маринаду з сухого червоного вина, жорстке м'ясо стає ніжним і дуже смачним. Замість солі я додаю соєвий соус. Подробиці, як приготувати галльського півня, Дивіться нижче.
- Стегнами півнячі - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідор - 3-4 штук
- Вино червоне н / сухе - 2 склянки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Суміш перців - 1/4 чайних ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
М'ясо поперчіть за смаком. З'єднайте червоне вино (1 склянка) з соєвим соусом, замаринуйте м'ясо на кілька годин, зручно це зробити на ніч.
Потім підготуйте інші інгредієнти. Овочі вимийте, очистіть.
На сковороді розігрійте масло. На сильному вогні обсмажте замариноване м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки.
На помідорах зробіть хрестоподібний надріз, залийте окропом на 2 хвилини. Зніміть шкірку, наріжте великими кубиками.
Цибуля наріжте кубиками, морква - тонкими полукружкамі. Закладіть половину нарізаних овочів в каструлю з товстим дном.
Зверху покладіть обсмажене м'ясо і овочі, що залишилися. Влийте червоне вино (1 склянка). Поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму, готуйте до м'якості м'яса і загустіння соусу, приблизно 1 час.
Подавайте галльського півня з улюбленим гарніром. Смачного!