Салат «Цезар» з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати салат "цезар" з сьомгою. Рецепт сподобається вам не менше, ніж результат, який ви отримаєте в результаті, приступимо!
Обов'язково спробуйте приготувати салат "цезар" з сьомгою будинку і ви будете в захваті! Блюдо прекрасно підійде як до повсякденного, так і до святкового столу.
- Listyya салат "айсберг" - 1-2 Пучков
- Філе сьомги - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець, прованські трави - За смаком
- Лимонний сік - 1/4 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Багет - 1/4 штуки
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 50 грам
1
Оливкова олія з'єднайте в пропущеним через прес часником і відставте на 30 хвилин, потім часник видаліть.
2
Багет наріжте кубиками і обсмажте на сковороді з часниковим маслом.
3
Салат промийте і залиште на 1 годину у воді, щоб прибрати всю гіркоту. Потім салат обсушити, нарвіть і викладіть на блюдо.
4
Філе риби з сіллю, поперчіть і запечіть в духовці до готовності при 180 градусах.
5
Приготуємо заправку. Яйця збийте з оливковою олією до однорідної маси. Потім додайте спеції і лимонний сік.
6
Листя салату поливаємо соусом, потім викладаємо часникові грінки, помідори, лосось і каперси. Поливаємо салат соусом і посипаємо пармезаном.
7
Смачного!