Салат «Цезар» з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
У класичному варіанті "цезар" складається майже цілком з салатного листя. Але є варіанти і "поситнее" - наприклад, простий рецепт салату "цезар" з шинкою!
Ну що там, справді, є в тому класичному "цезарі"! Для російської людини це салат несерйозний Інша справа додати в нього м'яска, да бажано смаженого - ось тоді вийде і смачно, і ситно!
Ну, а якщо серйозно - різні добавки до "цезарю" вже самі по собі давно стали традицією. З чим тільки його не готують! курка, риба, гриби, ікра, овочі, фрукти - список може бути дуже довгим. Цей простий рецепт салату "цезар" з шинкою - для шанувальників свинини. Виходить дуже смачно, і, взагалі-то, далеко не так калорійно, як може здатися. Мабуть, якщо вже є смажену шинку, то саме так - з великою кількістю зеленого салату, а не з картоплею чи макаронами.
Ну що, спробуємо приготувати?
- Шинка - 10-12 скибочок
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Салат ромен або інший - 100 грам
- Пармезан - 50 грам
- Крем - 0, 5 склянки
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Часник - 0, 5 зубчики