Рецепт Салат «Цезар» з шинкою фото

Салат «Цезар» з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати, Салат Цезар

У класичному варіанті "цезар" складається майже цілком з салатного листя. Але є варіанти і "поситнее" - наприклад, простий рецепт салату "цезар" з шинкою!

Ну що там, справді, є в тому класичному "цезарі"! Для російської людини це салат несерйозний Інша справа додати в нього м'яска, да бажано смаженого - ось тоді вийде і смачно, і ситно!

Ну, а якщо серйозно - різні добавки до "цезарю" вже самі по собі давно стали традицією. З чим тільки його не готують! курка, риба, гриби, ікра, овочі, фрукти - список може бути дуже довгим. Цей простий рецепт салату "цезар" з шинкою - для шанувальників свинини. Виходить дуже смачно, і, взагалі-то, далеко не так калорійно, як може здатися. Мабуть, якщо вже є смажену шинку, то саме так - з великою кількістю зеленого салату, а не з картоплею чи макаронами.

Ну що, спробуємо приготувати?

  • Шинка - 10-12 скибочок
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Салат ромен або інший - 100 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 0, 5 зубчики
салат
Видавити сік з лимона.
салат
Пармезан натерти на тертці.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати сметану, лимонний сік і половину тертого пармезану. Якщо соус виходить дуже густий, додати 1-2 столових ложки холодної води. Перемішати і відставити убік.
салат
На добре розігрітій сковороду з 1-2 ложками олії до хрускоту обсмажити скибочки шинки.
салат
Викласти їх на серветку, а в тій же сковороді обсмажити хліб - в принципі, його можна навіть не різати кубиками, а залишити у вигляді невеликих шматочків. Діло хазяйське; ).
салат
Салатні листя добре вимити, обсушити і нарвати руками.
салат
Заправити соусом і ретельно, але обережно перемішати. Викласти шинку і крутон, Полити залишками соусу, посипати тертим пармезаном і негайно подати на стіл.

Схожі рецепти