Рецепт Салат «Цезар» з морквою фото

Салат «Цезар» з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Любителям цього простого і смачного салату дуже рекомендую спробувати мій варіант. Рецепт швидкий, нескладний і напевно доведеться вам до душі. Розповім, як приготувати салат"Цезар" з морквою.

Опис приготування:

В даному випадку в якості основи використовується не тільки традиційний Романо або Айсберг, але і кучерява капуста, а також трохи пекінської. Що стосується заправки, то тут все просто: вона може бути готовою магазинної. Втім, ви завжди можете приготувати її самостійно, з огляду на свій смак. Морква не тільки корисна, вона ще й надає салатик яскраву нотку. Спробуйте обов'язково!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Салат - 1 пучок (суміш)
  • Морква - 1 штука
  • Сухарики - За смаком
  • Пармезан - 50 грам
  • Заправка для"Цезаря" - За смаком
1
Насамперед потрібно зайнятися курочкою. Вимийте і висушіть грудку, натріть її сіллю і спеціями з усіх боків (у мене перець і мелений часник).
2
Розігрійте масло, викладіть грудку і смажте до готовності з двох сторін. Можна, можливо, звичайно, використовувати гриль або запекти її в духовці, наприклад.
3
А поки смажиться курка, можна зайнятися зеленню. Вимийте, обсушити її, при необхідності подрібніть і викладіть на тарілку для подачі. Підсолити трохи і поперчіть.
4
Натріть на тертці (краще для корейської моркви) морква і додайте в салат.
5
Зверху викладіть курочку, попередньо нарізавши її великими шматочками.
6
Додайте пармезан, сухарики і заправку до смаку.
Усе, салат"Цезар" з морквою можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти