Салат «Цезар» з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Любителям цього простого і смачного салату дуже рекомендую спробувати мій варіант. Рецепт швидкий, нескладний і напевно доведеться вам до душі. Розповім, як приготувати салат "цезар" з морквою.
В даному випадку в якості основи використовується не тільки традиційний Романо або Айсберг, але і кучерява капуста, а також трохи пекінської. Що стосується заправки, то тут все просто: вона може бути готовою магазинної. Втім, ви завжди можете приготувати її самостійно, з огляду на свій смак. Морква не тільки корисна, вона ще й надає салатик яскраву нотку. Спробуйте обов'язково!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Салат - 1 пучок (суміш)
- Морква - 1 штука
- Сухарики - За смаком
- Пармезан - 50 грам
- Заправка для "цезаря" - За смаком
1
Насамперед потрібно зайнятися курочкою. Вимийте і висушіть грудку, натріть її сіллю і спеціями з усіх боків (у мене перець і мелений часник).
2
Розігрійте масло, викладіть грудку і смажте до готовності з двох сторін. Можна, можливо, звичайно, використовувати гриль або запекти її в духовці, наприклад.
3
А поки смажиться курка, можна зайнятися зеленню. Вимийте, обсушити її, при необхідності подрібніть і викладіть на тарілку для подачі. Підсолити трохи і поперчіть.
4
Натріть на тертці (краще для корейської моркви) морква і додайте в салат.
5
Зверху викладіть курочку, попередньо нарізавши її великими шматочками.
6
Додайте пармезан, сухарики і заправку до смаку.
Усе, салат "цезар" з морквою можна подавати до столу.
Смачного!
Усе, салат "цезар" з морквою можна подавати до столу.
Смачного!