Салат Буніто
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Простий рецепт салату Буніто - це рятівний круг для господині, коли потрібно швидко приготувати смачний салат. Мінімум витрат часу - максимальний результат.
Опис приготування:
Незважаючи на те, що салат"Буніто" потрапив на столи російських сімей транзитом через мережу італійських ресторанів"Челентано" , цей салат зовсім не є італійським. Італійці знати не знають про існування такого салату. У нашій країні ж цей псевдоітальянскій майонезний салат став дійсно популярним - напевно тому, що готується салат всього з трьох інгредієнтів (беручи до уваги майонезу), а виходить дуже смачним.
Отже, розповідаю, як приготувати салат"Буніто" - такий, як в ресторані"Челентано" !
- Куряче філе відварне - 400 грам
- Морква - 300 грам
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - - За смаком
Складові.
Куряче філе нарізаємо на невеликі кубики, кладемо в салатницю.
Промащуємо майонезом.
Морква перетворюємо в морква по-корейськи, викладаємо на курку, змащуємо майонезом.
Відварені круто яйця натираємо на дрібній тертці, розподіляємо поверх салату. При бажанні, прикрашаємо салат зеленню. Даємо постояти в холодильнику хоча б півгодинки, після чого подаємо до столу. Приємного!