Рецепт Салат «блондинка» фото

Салат «блондинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Сухофрукти , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо до вас раптово завітали гості, то завжди хочеться приготувати щось швидке і гарне. Пропоную один з таких варіантів - салат"Блондинка" .

Опис приготування:

1. Рецепт приготування салату"Блондинка" вельми простий. Для початку необхідно поставити варити м'ясо. При бажанні можна використовувати в цій страві варену ковбасу.

2. Картопля вимити, очистити і нарізати тонкими смужками. Розігріти велику кількість рослинного масла і відправити туди картоплю. Підсмажити у фритюрі до готовності. Потім дістати картопля і викласти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Посолити за смаком.

3. Готове м'ясо остудити і нарізати невеликими брусочками.

4. Помідори вимити, просушити і порізати тонкими кільцями.

5. На плоске блюдо викласти помідори, при бажанні трохи посолити.

6. Наступним шаром буде м'ясо. Його потрібно посолити і поперчити за смаком і трохи змастити майонезом.

7. Злегка остиглий картопля викласти зверху, трохи промазати майонезом.

8. Огірок вимити і нарізати тонкими брусочками. Викласти в салат і промазати майонезом.

9. Сир натерти на середній тертці і відправити в салат.

10. Салат"Блондинка" в домашніх умовах готовий. Його можна відразу подавати до столу, при бажанні попередньо прикрасивши зеленню або огірочками.

  • Нежирне м'ясо - 200 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Помідор - 3 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Майонез - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Огірок - 1 штука
1. Рецепт приготування салату"Блондинка" вельми простий. Для початку необхідно поставити варити м'ясо. При бажанні можна використовувати в цій страві варену ковбасу.

2. Картопля вимити, очистити і нарізати тонкими смужками. Розігріти велику кількість рослинного масла і відправити туди картоплю. Підсмажити у фритюрі до готовності. Потім дістати картопля і викласти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Посолити за смаком.

3. Готове м'ясо остудити і нарізати невеликими брусочками.

4. Помідори вимити, просушити і порізати тонкими кільцями.

5. На плоске блюдо викласти помідори, при бажанні трохи посолити.

6. Наступним шаром буде м'ясо. Його потрібно посолити і поперчити за смаком і трохи змастити майонезом.

7. Злегка остиглий картопля викласти зверху, трохи промазати майонезом.

8. Огірок вимити і нарізати тонкими брусочками. Викласти в салат і промазати майонезом.

9. Сир натерти на середній тертці і відправити в салат.

10. Салат"Блондинка" в домашніх умовах готовий. Його можна відразу подавати до столу, при бажанні попередньо прикрасивши зеленню або огірочками.

Схожі рецепти