Рецепт Салат «Архієрейський» фото

Салат «Архієрейський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Птах , Курка , Яловичина , Редька
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Редька - споконвічно російська овоч. Дуже корисний і смачний при правильному приготуванні. А в салатах редька особенно хороша!

Опис приготування:

Багато хто знає цей салат під назвою «Клязьма». Не будемо сперечатися про пріоритети. Просто приготуйте - це дуже смачно! Редьку краще брати чорну, але підійде і червона.

  • Редька - 400 грам
  • Морква - 200 грам
  • Курка відварна - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 250 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 200 грам
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат «Архієрейський» - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат «Архієрейський» - фото крок 2
Редьку очистіть і натріть на крупній тертці, посоліть і приберіть в холодильник на 30-50 хвилин. Це допоможе позбутися від гіркоти. Перед додаванням редьки в салат трохи відіжміть зайвий сік.
салат «Архієрейський» - фото крок 3
Курку відварити, м'ясо розберіть на волокна.
салат «Архієрейський» - фото крок 4
Лук тонко наріжте і обсмажте на олії, посоливши після легкого зарум'янювання. Не пережаривайте. Остудіть.
салат «Архієрейський» - фото крок 5
Моркву натріть перед самою складанням салату, щоб вона залишилася соковитою.
салат «Архієрейський» - фото крок 6
Салат викладайте на блюдо шарами, промащуючи майонезом. Першим шаром - редька. Не забудьте - вона вже солона. А ось перчика додайте!
салат «Архієрейський» - фото крок 7
Другий шар - морква. Додати сіль за смаком.
салат «Архієрейський» - фото крок 8
Третій шар - куряче м'ясо і цибулю.
салат «Архієрейський» - фото крок 9
Зверху салат змастіть майонезом. Приберіть в холодильник на 30 хвилин.
салат «Архієрейський» - фото крок 10
При подачі салат прикрасьте смаженою цибулею і кропом.

Схожі рецепти