Салат «Африка»
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і соковитий салат з ківі і куркою. Аддитивна морква в корейської pridaet Salātu пікантних. Спробуйте і ви будете приємно здивовані!
Яблуко в салаті має бути соковитим і кисло-солодким. Яблуко я натираю на тертці разом з шкіркою - так і корисніше і структура салату виразніше.
- Куряче філе - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Ківі - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука (кисло-солодке)
- Сир - 100 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Майонез - 150 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти. Яйця зваріть круто. Куряче філе відваріть в невеликій кількості підсоленої води, остудіть і дрібно наріжте або розберіть руками на волокна.
У сервировочное кільце або просто на тарілку викладіть шар курячого м'яса і злегка змастіть його майонезом.
Ківі дрібно наріжте і викладіть шаром.
Далі натріть на крупній тертці яєчні білки і покладіть шаром на ківі. Змастіть майонезом.
Потім викладіть шар корейської моркви. Зверху натріть сир. Змастіть майонезом.
Яблуко натріть і викладіть шаром. Змастіть майонезом, щоб не потемніло.
Посипте салат протертими жовтками, імітуючи пісок.
Прикрасьте салат до смаку і дайте настоятися в холодильнику 20-30 хвилин.