Рулетики з лаваша з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Для різноманітності меню холодних закусок хочу порадити вам один дуже простий спосіб, як приготувати рулетики з лаваша з шинкою. Вони апетитні, ситні, смачні і швидкі у виконанні.
Зробити такі закусочні рулети можна як на кожен день, так і на святковий стіл або пікнік. Вони дуже універсальні, адже при бажанні ви можете доповнити їх улюбленими овочами або соусом, наприклад. До того ж, лаваш можна подавати до столу як в холодному вигляді, так і попередньо обсмажити його на сковороді до хрусткої скоринки. Ідею я подала, а ви можете далі експериментувати.
- Лаваш - 2 штуки
- Шинка - 8 скибочок
- Помідори - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Зелень - За смаком (по бажанню)
- Майонез - За смаком
1. Викладіть лист салату на стіл, змастіть його невеликою кількістю майонезу. Також рекомендую спробувати використовувати часничок, буде дуже пікантний смак у рулетиков. Зверху розподіліть листя салату та іншу зелень.
2. Вимийте і висушіть помідор. Відріжте кілька тонких скибочок і викладіть на салат. Слідом - шинка. Я не рекомендую різати її, найкраще викладати цілком.
3. Зверху шинку можна змастити улюбленим соусом. Присипте в кінці все тертим сиром. І дуже акуратно, але щільно, згорніть рулет.
4. Цілий лаваш наріжте на 2-3 частини, щоб вийшли акуратні рулетики.
5. От і все, закуску можна подавати до столу. Смачного!