Рецепт Рулетики з лаваша смажені фото

Рулетики з лаваша смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Лаваш , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Страви з начинкою , Роли
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Як приготувати рулетики з лаваша смажені, знають не багато. Цей рецепт потрапив на традиційну кухню зовсім недавно, але дуже швидко став затребуваним. Смажені рулетики - смакота! Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Подивіться уважно всі кроки цього рецепта і ви будете знати, як приготувати рулетики з лаваша смажені. Ця закуска стала дуже популярною в останні роки, а готувати такі рулетики можна з будь-якою начинкою (вся справа в ваших вкусвих перевагах). Я вибрала шинку і сир - це відмінне поєднання.

  • Лаваш - 1 штук
  • Шинка - 300 грам
  • Сир - 200 грам
  • Зелень петрушки - 20 грам
  • Яйця - 1 штук
рулетики з лаваша смажені - фото крок 1
1. Традиційно рулетики з лаваша смажені готуються в яєчної заливанні з великою кількістю вершкового масла. Начинкою для таких рулетиков можуть бути самі різні інгредієнти на ваш смак.
рулетики з лаваша смажені - фото крок 2
2. Беремо класичний тонкий лаваш і нарізаємо його на смужки товщиною 5-8 сантиметрів.
рулетики з лаваша смажені - фото крок 3
3. Твердий сир також шаткуємо смужками.
рулетики з лаваша смажені - фото крок 4
4. Шинку слід нарізати на кружечки, після чого ці кружечки розрізати на половинки.
рулетики з лаваша смажені - фото крок 5
5. Тепер в кожну частину лаваша викладаємо шинку і сир, після чого загортаємо в рулет. Тепер потрібно зробити заливку.
рулетики з лаваша смажені - фото крок 6
6. Для цього збиваємо яйце і додаємо нашатковану петрушку. Занурюємо рулетики в заливку і обсмажуємо до рум'яного кольору на вершковому маслі.
рулетики з лаваша смажені - фото крок 7
7. Ось такі гарні вони виходять. Подавати до столу їх краще в гарячому вигляді.

Схожі рецепти