Рулетики з лаваша смажені
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати рулетики з лаваша смажені, знають не багато. Цей рецепт потрапив на традиційну кухню зовсім недавно, але дуже швидко став затребуваним. Смажені рулетики - смакота! Спробуйте і ви!
Подивіться уважно всі кроки цього рецепта і ви будете знати, як приготувати рулетики з лаваша смажені. Ця закуска стала дуже популярною в останні роки, а готувати такі рулетики можна з будь-якою начинкою (вся справа в ваших вкусвих перевагах). Я вибрала шинку і сир - це відмінне поєднання.
- Лаваш - 1 штук
- Шинка - 300 грам
- Сир - 200 грам
- Зелень петрушки - 20 грам
- Яйця - 1 штук
1. Традиційно рулетики з лаваша смажені готуються в яєчної заливанні з великою кількістю вершкового масла. Начинкою для таких рулетиков можуть бути самі різні інгредієнти на ваш смак.
2. Беремо класичний тонкий лаваш і нарізаємо його на смужки товщиною 5-8 сантиметрів.
3. Твердий сир також шаткуємо смужками.
4. Шинку слід нарізати на кружечки, після чого ці кружечки розрізати на половинки.
5. Тепер в кожну частину лаваша викладаємо шинку і сир, після чого загортаємо в рулет. Тепер потрібно зробити заливку.
6. Для цього збиваємо яйце і додаємо нашатковану петрушку. Занурюємо рулетики в заливку і обсмажуємо до рум'яного кольору на вершковому маслі.
7. Ось такі гарні вони виходять. Подавати до столу їх краще в гарячому вигляді.