Рулетики з кабачків з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики з кабачків з курячою грудкою - смачна, ситна, по-справжньому літня закуска, яка сподобається абсолютно всім, і дорослим, і дітям, і самим вимогливим гурманам. Обов'язково спробуйте!
Рецепт, як приготувати рулетики з кабачків з курячою грудкою, - це ще один варіант страви з кабачків. Цей рецепт стане для вас незамінним в літню пору, коли і на ринках, і на городах так багато свіжих, красивих, зелених кабачків. Страви з кабачків завжди виходять дуже легкими, а рулетики з кабачків з курячою грудкою виходять одночасно і легкими, і ситними, а це просто незамінний з'єднання стане просто знахідкою в спекотні літні дні, коли їсти нічого не хочеться, але все ж потрібно насичувати організм енергією і вітамінами.
- Кабачок - 1 штука
- Куряча грудка - 250 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сир твердий - 75 грам
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка (приблизно)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок вибирайте невеликого розміру і з зеленою шкіркою.
Кабачок поріжте вздовж на пластини товщиною 5-7 мм. Покладіть кабачкові пластини на деко, застелене пергаментом, і відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 8-10 хвилин. За цей час кабачок розм'якшиться, і його легко буде згорнути в рулетик.
Курячі грудки поріжте на тонкі і максимально довгі пластини, посоліть і поперчіть за смаком, а потім відбийте кухонним молоточком.
Коли пластини з кабачка стануть м'якими, вийміть їх з духовки. На кожну пластину покладіть скибочку курячої грудки.
Зверху видавіть трохи часнику і полийте майонезом. Потім рясно присипте натертим на дрібній тертці сиром і подрібненою зеленню.
Поверніть кабачкові пластини в рулетики і закріпіть довгі шпажками. На кожній шпазі має бути 2-3 рулетика.
Запікайте рулетики з кабачків з курячою грудкою в духовці при температурі 160 градусів 30-40 хвилин. Подавайте рулетики з кабачків на шпажках або порційно. Смачного!