Рулети з сиром і перцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчитися робити таку апетитну і ароматну випічку? Тоді записуйте рецепт, як приготувати рулети з сиром і перцем. Тісто для них роблю самостійно, але можна купити вже готове.
Використовуйте будь-який тісто: дріжджове, postnoe, листкове. Можна використовувати різні варіації начинки: солодкий перець і вершковий сир, солоний сир і гострий перець. Зробити такий рулет не важко, а якщо ви використовуєте покупне тісто, тоді вийде ще й дуже швидко. Подавайте такі рулети трохи теплими.
- Молоко - 0, 5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сухі швидкодіючі дріжджі - 2 чайних ложки
- Борошно - 285 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Чеддер - 240 грам
- Маринований халапеньйо - 120 грам
1. Підігрійте молоко, розмішайте в ньому цукор, дріжджі і 1/3 склянки борошна. Накрийте суміш рушником і залиште, щоб суміш подвоїлася в розмірі. У чаші міксера збийте вершкове масло з сіллю, додайте по одному курячі яйця. Додайте в чашу опару і потроху всипте борошно.
2. М'яке і еластичне тісто розкачати в пласт, посипте тертим сиром і маринованим перцем, порізаним тонко.
3. Сверре шар тіста ruletom, розріжте його на 3 рівні частини.
4. Кожну частину розріжте ще на 3 шматочка, вийде 9 рулетка. Викладіть їх у змащену вершковим маслом форму. Накрийте вологим рушником і залиште на 45-60 хвилин.
5. Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку, випікайте 30-40 хвилин, до утворення золотистої скоринки.
6. Готові рулети дістаньте з духовки і викладіть з форми, розірвіть їх руками і їжте теплими.