Курячі рулети з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Здивувати когось курячими рулетами дуже складно. Вони смачні, але вже дуже часто готують їх на свята або без приводу. Зробіть такі за рецептом, як приготувати курячі рулети з сиром.
Можете подавати їх теплими або після охолодження як холодну закуску. Для начинки використовуйте будь-які поєднання: сухофрукти, горіхи, сир, зелень, овочі, тут у кожного повна свобода дій. Можна зробити один великий рулет, з'єднавши кілька філе або по одному.
- Куряче філе - 2 штуки
- Козиний сир - 120 грам
- Фіолетова капуста - 1 штука
- Базилік свіжий - 0, 5 пучка
- Пармезан тертий - 1/4 склянки
- Кедрові горіхи - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Біле вино - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Промийте капусту, зріжте листя з головки. Викладіть її в миску і накрийте плівкою, надішліть на 2 хвилини в мікрохвильову піч.
2. У чашу комбайна викладіть м'яку капусту, листя базиліка, кедрові горіхи, пармезан, змішайте все до утворення грубої крихти.
3. Вимийте філе, зробіть надріз, щоб філе відкрилось, немов крила метелика.
4. Накрийте м'ясо плівкою і відбийте трохи молотком, але щоб не було дірок.
5. Викладіть на кожне філе сир, потім - начинку з капусти і базиліка.
6. Загорніть м'ясо в рулет, заколіть його зубочистками, посоліть і поперчіть м'ясо.
7. Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть рулети. Обсмажте їх з усіх боків до золотистої скоринки.
8. Видаліть курку зі сковороди і перекладіть у форму для запікання. Надішліть в розігрітий до 180 градусів духовку на 20 хвилин, накривши форму фольгою. Поверніть сковороду на вогонь і додайте вершкове масло.
9. Влийте до розтопленого масла вино, приправити сіллю. Варіть суміш до утворення консистенції соусу.
10. Дістаньте рулети з духовки, видаліть зубочистки. Наріжте рулет шматочками і викладіть на тарілку, полийте рулети соусом і подавайте, прикрасивши кедровими горішками.