Курячі рулети в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Пробували курячі рулети в молоці? Якщо ні, раджу приготувати і здивувати своїх близьких чудовим блюдом. Куряче м'ясо, приготоване з молоком, володіє особливою ніжністю і м'якістю. Пробуємо!
Приготуємо курячі рулети в молоці в домашніх умовах. Для страви краще всього підійде м'яка куряча грудка. М'ясо фарширується грибами і овочами, а потім гаситься в молочному соусі зі спеціями і зеленню. Готову страву настільки самодостатнім, що можете сміливо подавати його до столу без гарніру. Хай щастить!
- Куряча грудка - 800 грам
- Печериці - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Молоко - 300 мілілітрів
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Кріп - За смаком
Курячі грудки нарізаємо відбиваємо молоточком, солимо і перчимо з усіх боків. Всі овочі і гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо на оливковій олії до напівготовності.
Викладаємо овочі з грибами на шматочки курки. Звертаємо рулетики. Якщо вони погано триматися, закріпіть зубочистками.
Обсмажуємо рулетики на оливковій олії до золотистого кольору з усіх боків.
Подрібніть кріп і часник, потім змішайте з молоком, сметаною, сіллю і перцем. Залийте приготовленої сумішшю рулетики.
Гасіть блюдо під кришкою 15 хвилин.
Подавайте блюдо до столу з соусом. Смачного!