Рулет з яловичини в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з яловичини в фользі - чудове блюдо для святкового столу! Яловичина згортається в рулет і запікається з курагою в духовці. Курага добре поєднується з яловичиною, надаючи приємний смак.
Як зробити рулет з яловичини в фользі в домашніх умовах? Нічого складного! Беремо яловичий ошийок, otbivaem, кладемо в середину курагу і спеції, формуємо рулетик і запікаємо його в духовці. Готове м'ясо підходить для різноманітних святкових заходів, рулет виходить дуже красивим і смачним. Хай щастить!
- Яловичина - 700 грам(ošeek)
- Чорнослив - 3/4 склянки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Італійські трави - За смаком
Ошийок гарненько відбиваємо і присипаємо спеціями і сіллю.
Викладаємо на відбите м'ясо курагу, звертаємо в рулет.
Краї рулету закріплюємо за допомогою зубочисток. Додатково затягуємо м'ясо ниткою.
Кладемо рулет на лист фольги. Видаляємо зубочистки.
М'ясо солимо і присипаємо спеціями і травами. Щільно загортаємо рулет у фольгу, запікаємо 2 годину, температура 180 градусів. Готовий рулет залишаємо остигати в фользі, потім кладемо в холодильник.
Видаляємо нитки, нарізаємо і подаємо на стіл. Смачного!